2023-as fényképes falinaptár, fix hátterű

3.800Ft6.500Ft

  Választás törlése

Egyedi fényképes falinaptár nagyiknak, nagyszülőknek és saját magunknak!
Mi lehet fontosabb az életünkben, mint a családunkban, szeretetteink között átélt különböző ünnepi pillanatok, melyek mindenkor megédesítik, megszínesítik mindennapjainkat. Rohanó világunkban életünk kiemelkedő eseményei legyen az akár babaszületés, keresztelő, esküvő, diplomaátadási ünnepség, ballagás vagy akár házassági évforduló, ezek mind-mind megismételhetetlen pillanatok, melyeket szép fotók formájában megörökítünk. Ezeket az elkészült fotókat viszontláthatjuk egy igazán egyedi ajándék formájában, mely nem más, mint a fotókból elkészített fényképes naptár. Egyedi tervezésű különleges falinaptárammal szeretnék hozzájárulni az ajándékozás öröméhez és ahhoz, hogy ami fontos volt életükben, azt ne felejtsék el soha! A falinaptár 2 féle minőségben és 3 féle méretben (A5, A4, A3) készül. Mindkét minőség kiváló, 250 grammos, vagy 300 grammos papírra nyomódik, év végén sem fog a faltól felgöngyölődni.
A falinaptár 12 oldalas, attól a hónaptól indul amelyikkel szeretnéd. Előlap külön ár ellenében kérhető!
Szükséges fotók száma: 12 db (A fotókat a vásárlásod után e-mailben várom!)

KÉRLEK RENDELÉS ELŐTT FIGYELMESEN OLVASD EL, határidőkről érdeklődj!
Nyomdai nyomtatás minden héten kizárólag PÉNTEKEN történik. Hogy az adott hét elhozatalába belefér-e az anyagod a rendelések számától függ, így kérlek ha határidőre kellene a naptár, rendelés előtt ÉRDEKLŐDJ! A nyomtatott termékek a hét szombati (Magyar Posta), vagy a következő hét hétfői (GLS futárszolgálat) napján kerülnek feladásra, és a posta illetve futárszolgálat általában 1-3 munkanapon belül kézbesíti azokat. Fizetés kizárólag ELŐREUTALÁSSAL magyarországi bankszámláról. A naptárhoz a fotókat vásárlásod után e-mailben várom, de a visszaigazolásban minden szükséges információt el fogok küldeni, ami a naptár elkészítéséhez szükséges. Fizetés kizárólag ELŐREUTALÁSSAL, magyarországi bankszámlaszámról. Az utalási adatokat a rendelésed után, a visszaigazolásban küldöm meg. A termék saját szellemi tulajdonom, így másolása tilos!

Sima kivitel:
250 grammos minőségi papírra nyomva – nem fog év végén sem felgöngyölődni a papír a falról.

Műnyomó kivitel:
300 grammos papír fényesebb felülettel, melyen a nyomat is picit fényesebben hat.
Ez is tartós, év végén se fog pöndörödni.

Postázás
Magyar Postával postán maradó ajánlott feladással kemény borítékba küldöm a terméket. A méret és súly miatt a borítékot KIZÁRÓLAG az általad kiválasztott postahivatalba tudom küldeni, a következő méretig és példányszámokig:
– 1 db A4-es, valamint
– 2 db A5-ös méretű
További darabszámokban vagy nagyobb méretben (A3) kizárólag futárszolgálattal kérhető a naptár.

A naptár jellemzői:
– Műanyag átlátszó előlap
– Fehér fémspirál, fehér akasztó
– 12 oldalas
– Előlapot NEM tartalmaz, ha azonban szeretnél, külön ár ellenében kérhető

Figyelem!
A kapott képek minőségéért nem tudok felelősséget vállalni és NINCS módomban jelezni a rossz, gyenge minőségű fotókat. Ez a Te naptárod lesz, kérlek, szentelj neki annyi időt, hogy gondosan válogatod ki az alapanyagot

Nyomdai nap minden héten kizárólag PÉNTEKEN van, így az elkészitési határidőkről rendelés előtt kérlek érdeklődj!