Fényképes dalszöveg poszter kollázs, Évfordulós születésnapi montázs

3.990Ft6.990Ft

  Választás törlése

Elmondanád mennyire szereted? Sok-sok gyönyörű fotó készült az esküvőtökön, a szeretteidről, a nyaralásotokról vagy a babátok első évéről?
Beszéljenek helyetted a sok-sok gondosan kiválogatott fotók, hiszen ebben a digitális világban már igazi retró ajándéknak számít a kinyomtatott képkocka? Akkor válaszd ezt a férfifej alakú fotókollázst. Letisztult és különleges formája biztos majd sok ember tekintetét fogja magához vonzani. A sok-sok fotóból összeépülő fejformát a TE egyedi gondolataid fogják körbe ölelni. Írd le az érzéseid, tedd oda a közös dalotokat, vagy mondd el neki 100x is, hogy mennyire szereted.
A posztert a fotók alatt egy idézettel, névvel, fontos dátummal, vagy a titkotokkal tudod lezárni.
Frappáns ajándék lehet nászajándékba, esküvőre,  születésnapokra, nyugdíjba menetelre, osztálytalálkozóra, vagyis minden jeles és különleges alkalomra. A legjobb apuka címet is átadhatod a poszteren keresztül, vagy egy motivációs képet is készíthetsz belőle a fotók és az alanyra illő szavak segítségével.  A legjobb fotók méltó helyre kerülhetnének ebben a különleges formájú poszterben, hogy aztán rápillantva mindig visszajuttasson a múlt egy szegletébe. Ne hagyd a fotókat a telefonodba, engedd ki őket, hogy megmutogathassák magukat a virtuális világon kívül is!

***
A fényképes poszter elkészítésének feltételei:
– Minimum 10, maximum 30 db általad gondosan kiválasztott és megküldött fotó
– Dátum, dalszöveg, idézet, vers, illetve bármi amivel a fotókat fűszerezed körbe

***
KÉRLEK RENDELÉS ELŐTT FIGYELMESEN OLVASD EL!
Nyomdai nyomtatás minden héten kizárólag csütörtökön történik, az adott héten szerda délig leadott rendelésekre.
A nyomtatott termékek a hét pénteki, vagy a következő hét hétfői napján kerülnek postázásra.
A digitális termékek elkészítési határideje 1-2 munkanap. Ennél az opciónál a nyomtatásról Te gondoskodsz, akár több példányban is elő tudod hívni, és a postaköltség feléért ki tudod nyomtatni kis másoldákban, nyomdákban!
Az elkészült terméket utalásod után nagy felbontású JPG/PDF fileként fogom megküldeni az email elérhetőségedre 2 féle méretben (A4/A3).

A keretes termékek kizárólag futárszolgálat általi házhoz szállítással rendelhetők a sérülések elkerülése érdekében.
Magyar Postán keresztül a poszterek a rongálások elkerülés érdekében hengerben kerülnek kiszállításra.

Nyomdai nap minden héten kizárólag PÉNTEKEN van, az adott héten szerda délig leadott fényképes poszter rendelésekre. (Kivéve sorsjegyek, képeslapok, amiket csütörtök délig várok!).