2024-es fényképes éves naptár, karácsonyra

1.990Ft

  Választás törlése

2024-es Egyedi fényképes éves naptár, karácsonyi ajándék
Egybe akarod látni az évet, az ünnepeket, vagy családi fotót akarsz frappánsan szem elé helyezni, vagy ajándékba adni? Ez az éves naptár kitűnő választás lehet mindezekre. Vidám, egyedi grafikája az általad küldött fotóval kiegészülve biztos sok ember arcára hoz mosolyt, vagy nosztalgikus élményt.
A termék MAXIMUM 2 db fotóval készül.

***
Az éves naptár a következőket tartalmazza
– Egyedi design
– 350 grammos papír
– Fényes fóliázott kivitel

RENDELÉS ELŐTT FIGYELMESEN OLVASD EL, határidőkről érdeklődj! 2 rész ✔
Nyomdai nyomtatás minden héten kizárólag PÉNTEKEN történik. Hogy az adott hét elhozatalába belefér-e az anyagod a rendelések számától függ, így kérlek ha határidőre kellene a poszter, rendelés előtt ÉRDEKLŐDJ! A nyomtatott termékek a hét szombati (Magyar Posta), vagy a következő hét hétfői (GLS futárszolgálat) napján kerülnek feladásra, és a posta illetve futárszolgálat általában 1-3 munkanapon belül kézbesíti azokat. A sérülések elkerülése érdekében a poszterek hengerben kerülnek kiszállításra A mintákon látható keretek és dekoráció csak illusztrációként szolgál, nem képezi a termék részét. Fizetés kizárólag ELŐREUTALÁSSAL, magyarországi bankszámlaszámról, mgánszemélyként. Az utalási adatokat a rendelésed utáni visszaigazolásban küldöm meg. Figyelem! Az új kata törvényeknek megfelelően cégnek munkát végezni, valamint cégnek számlát kiállítani nem áll módomban, ideértve az egyéni vállalkozót is, ezért EV-s számláról kérlek ne utalj! A termék saját szellemi tulajdonom, így másolása tilos!

Figyelem! 2024. július 23-tól-augusztus 28-áig a műhely nyári szabadság miatt ZÁRVA lesz! A rendelésfelvétel folyamatos,de a termékek szerkesztése csak 2024.08.29-től kezdődik! Rendelés előtt határidőkről MINDIG érdeklődj!