Fényképes szívecskés poszter fotókollázs egyedi ajándék

3.990Ft6.990Ft

  Választás törlése

Elmondanád mennyire szereted? Sok-sok gyönyörű fotó készült az esküvőtökön, a külföldi nyaralásotokon, vagy a szeretteidről? Beszéljenek helyetted a gondosan kiválogatott fotók? Esetleg a telefonos képekből szeretnél egy maradandó emlékfalatot készíteni? Akkor válaszd ezt a vidám, fényképes szívecskés fotókollázst. Ehhez a poszterhez összesen 21 db fotóra van szükségem. A középső hangsúlyos fotót kiválaszthatod Te magad is. A posztert igazán egyedivé az általad elküldött gondolatok, szavak, dalszöveg, vagy versidézet teszi még személyesebbé, beszédesebbé. Ha fekete fehérben szeretnéd, kérheted úgyis, azt a rendeléskor a megjegyzésben jelezheted. Kiváló ajándék lehet nászajándékba, kerek évfordulós születésnapokra, keresztelőre, névnapra, nyugdíjba vonulásra, legjobb barátnőnek, férj urunknak, vagyis minden jeles alkalomra. Gyűjtsd össze a fotókat az unokákról, a házi kedvencekről, vagy a családotokról és kerüljenek a fotók a méltó helyükre, hiszen sokkal izgalmasabb kinyomtatva látni őket, mint a telefon tárolójába süllyeszteni a csodás, közös élményeket. Örökítsd meg egy különleges egyedi poszterben az elmúlt éved, vagy időszakod egy-egy meghatározó pillanatát. A retro fotókról se feledkezzünk meg, hiszen biztosan olyan is a kezedbe tud akadni ha nagyon belemerülsz a válogatásba. Igazán mutatós lehet a mai kor és régmúlt összeolvasztása egy kollázson.

***
A poszter elkészítésének feltétele:
– 21 db fotó
– A szívet körbeölelő szavak, idézetek, versrészlet, mondanivaló, azaz bármilyen felirat amivel még megfűszereznéd a posztert.

***

KÉRLEK RENDELÉS ELŐTT FIGYELMESEN OLVASD EL!

Nyomdai nyomtatás minden héten kizárólag PÉNTEKEN történik, így rendelés előtt célszerű érdeklődni a határidőkről! A nyomtatott termékek a hét szombati (Magyar Posta), vagy a következő hét hétfői napján (futárszolgálat által) kerülnek kiszállításra. A digitális termékek elkészítési határideje a fényképek, adatok beérkezésétől számított 1-3 munkanap. Ennél az opciónál a nyomtatásról Te gondoskodsz.

A keretes termékek kizárólag futárszolgálat általi házhoz szállítással rendelhetők a sérülések elkerülése érdekében. Magyar Postán keresztül a poszterek a rongálások elkerülés érdekében hengerben kerülnek kiszállításra A fényképkeret színe és típusa: fehér, Fiskbo A4, vagy 30×40 cm-es méretekben érhetőek el!

Nyomdai nap minden héten kizárólag PÉNTEKEN van, így az elkészitési határidőkről rendelés előtt kérlek érdeklődj!