Fényképes szívecskés poszter fotókollázs egyedi ajándék

3.990Ft6.990Ft

  Választás törlése

Fényképes szívecskés poszter fotókollázs egyedi ajándék
Elmondanád mennyire szereted? Sok-sok gyönyörű fotó készült az esküvőtökön, a külföldi nyaralásotokon, vagy a szeretteidről? Beszéljenek helyetted a gondosan kiválogatott fotók? Esetleg a telefonos képekből szeretnél egy maradandó emlékfalatot készíteni? Akkor válaszd ezt a vidám, fényképes szívecskés fotókollázst. Ehhez a poszterhez összesen 21 db fotóra van szükségem. A középső hangsúlyos fotót kiválaszthatod Te magad is. A posztert igazán egyedivé az általad elküldött gondolatok, szavak, dalszöveg, vagy versidézet teszi még személyesebbé, beszédesebbé. Ha fekete fehérben szeretnéd, kérheted úgyis, azt a rendeléskor a megjegyzésben jelezheted. Kiváló ajándék lehet nászajándékba, kerek évfordulós születésnapokra, keresztelőre, névnapra, nyugdíjba vonulásra, legjobb barátnőnek, férj urunknak, vagyis minden jeles alkalomra. Gyűjtsd össze a fotókat az unokákról, a házi kedvencekről, vagy a családotokról és kerüljenek a fotók a méltó helyükre, hiszen sokkal izgalmasabb kinyomtatva látni őket, mint a telefon tárolójába süllyeszteni a csodás, közös élményeket. Örökítsd meg egy különleges egyedi poszterben az elmúlt éved, vagy időszakod egy-egy meghatározó pillanatát. A retro fotókról se feledkezzünk meg, hiszen biztosan olyan is a kezedbe tud akadni ha nagyon belemerülsz a válogatásba. Igazán mutatós lehet a mai kor és régmúlt összeolvasztása egy kollázson.

***
A poszter elkészítésének feltétele:
– 21 db fotó (A fotókat vásárlás után majd a visszaigazolásban megadott email címre várom!)
– A szívet körbeölelő szavak, idézetek, versrészlet, mondanivaló, azaz bármilyen felirat amivel még megfűszereznéd a posztert.

***
KÉRLEK RENDELÉS ELŐTT FIGYELMESEN OLVASD EL, határidőkről érdeklődj!
Nyomdai nyomtatás minden héten kizárólag PÉNTEKEN történik. Hogy az adott hét elhozatalába belefér-e az anyagod a rendelések számától függ, így kérlek ha határidőre kellene a poszter, rendelés előtt ÉRDEKLŐDJ! A nyomtatott termékek a hét szombati (Magyar Posta), vagy a következő hét hétfői (GLS futárszolgálat) napján kerülnek feladásra, és a posta illetve futárszolgálat általában 1-3 munkanapon belül kézbesíti azokat. A digitális termékek elkészítési határideje a fotók beérkezésétől számított 1-3 munkanap, de túlterheltség esetén, ez módosulhat! Ennél az opciónál a nyomtatásról Te gondoskodsz, akár több példányban is elő tudod hívni, és a postaköltség feléért ki tudod nyomtatni kis másoldákban, nyomdákban! Az elkészült terméket utalásod után nagy felbontású JPG/PDF fileként fogom megküldeni az email elérhetőségedre két féle méretben (A4/A3). A keretes termékek kizárólag futárszolgálat általi házhoz szállítással rendelhetők a méret és súly miatt. A sérülések elkerülése érdekében Magyar Postán keresztül a poszterek hengerben kerülnek kiszállításra A fényképkeret típusa: Fehér, Fiskbo A4, vagy 30×40 cm-es méretekben! A képen látható keret és dekoráció csak illusztrációként szolgál, nem képezi a termék részét. Fizetés kizárólag ELŐREUTALÁSSAL. Az utalási adatokat a váz elkészültekor, a link megküldésekor küldöm. A termék saját szellemi tulajdonom, így másolása tilos!

 

Nyomdai nap minden héten kizárólag PÉNTEKEN van, így az elkészitési határidőkről rendelés előtt kérlek érdeklődj!