Lovestory idővonal családi poszter fényképes

3.990Ft6.990Ft

  Választás törlése

A mi történetünk, egyedi fényképes storytime családi  párkapcsolati idővonal
Ez a kedves ikonokkal, évszámokkal, és nagyobb események beírásával készült időposzter az életed főbb állomásainak eseményeit mondja el. Összesen 9 állomást jelöl, amihez a képeket te adod meg a választható 34 db sablon figura közül. Hogy igazán személyre szabott legyen, a körbeölelő szívet 21 db, általad megküldött fotó fogja díszíteni.

A storytime poszter elkészítésének feltétele:
– 21 db fotó
– 9 db ikon, melyet a 2 db mintaoldalról tudsz összeválogatni
– Adatok (családnév, dátum, stb.)
Rendelésed után, a visszaigazolásban is megküldöm, milyen adatokra van szükségem. A fotókat is majd az email címemre várom sok szeretettel!

KÉRLEK RENDELÉS ELŐTT FIGYELMESEN OLVASD EL, határidőkről érdeklődj!
Nyomdai nyomtatás minden héten kizárólag PÉNTEKEN történik. Hogy az adott hét elhozatalába belefér-e az anyagod a rendelések számától függ, így kérlek ha határidőre kellene a poszter, rendelés előtt ÉRDEKLŐDJ! A nyomtatott termékek a hét szombati (Magyar Posta), vagy a következő hét hétfői (GLS futárszolgálat) napján kerülnek feladásra, és a posta illetve futárszolgálat általában 1-3 munkanapon belül kézbesíti azokat. A digitális termékek elkészítési határideje a fotók beérkezésétől számított 1-3 munkanap, de túlterheltség esetén, ez módosulhat! Ennél az opciónál a nyomtatásról Te gondoskodsz, akár több példányban is elő tudod hívni, és a postaköltség feléért ki tudod nyomtatni kis másoldákban, nyomdákban! Az elkészült terméket utalásod után nagy felbontású JPG/PDF fileként fogom megküldeni az email elérhetőségedre két féle méretben (A4/A3). A keretes termékek kizárólag futárszolgálat általi házhoz szállítással rendelhetők a méret és súly miatt. A sérülések elkerülése érdekében Magyar Postán keresztül a poszterek hengerben kerülnek kiszállításra A fényképkeret típusa: Fehér, Fiskbo A4, vagy 30×40 cm-es méretekben! A képen látható keret és dekoráció csak illusztrációként szolgál, nem képezi a termék részét. Fizetés kizárólag ELŐREUTALÁSSAL. Az utalási adatokat a váz elkészültekor, a link megküldésekor küldöm. A termék saját szellemi tulajdonom, igy másolása tilos!

Nyomdai nap minden héten kizárólag PÉNTEKEN van, így az elkészitési határidőkről rendelés előtt kérlek érdeklődj! Keretes terméket méret és súly miatt GLS-sel tudok küldeni. HATÁRIDŐKRŐL ÉRDEKLŐDJ!!!