Újszülött kisfiú cicás emléklap – Babastatisztika

2.500Ft4.500Ft

    (év, hónap, nap, óra, perc, hossz, gramm)

    Reset options
  Választás törlése

Ti is cicaimádók vagytok? Vagy egyszerűen csak szeretitek az aranyos, kedves állatokat?
Akkor ezt a vidám kék csörgős cuki-muki cicakölyköt Neked találták ki.
Hogy még személyesebb legyen, a kisfiad adataival is megfűszerezem Neked, így a gyereked legfontosabb születési adatai együtt szerepelhetnek a főszereplő Cirmossal.
Egyedi stílusa és különleges grafikája mindig odavonzza majd a pillantásotok, hogy az idő kerekét meglassítva vissza tudjatok ugrani oda, amikor a fiókád született. A különböző színes díszítő elemek, az aranyos cicapofi, a háttérben megszunnyadó egérke, dombocska, vidám fák, no és persze a személyes adatok teszik felejthetetlenné ezt a képet. Kiváló ajándék lehet babalátogatáskor az anyucinak, a született gyermeknek, vagy éppen keresztelőre. A terméket már kerettel is kérheted, mely kétféle méretben érhető el. Így már csak egy szép csomagolópapírról kell gondoskodnod, de akár közvetlen a megajándékozottnak is küldheted. Az öröm biztosan nem marad el!
Adj maradandó, ötletes és frappánsan egyedi posztert, ami még sok-sok év múlva is megmosolyogtatja a lelket, ha rápillantanak.
Bizonyára gyerekednek is örömet szerez, ha a kedvencét egy faliképen látja viszont. Ahogy cseperedik a gyermeked, úgy lehettek ti is egyre kreatívabbak. Engedjétek szabadjára és szárnyaltassátok meg a fantáziátok. Találjatok ki különböző történeteket, kalandokat a kutyus és kis gazdija főszereplésével.

KÉRLEK RENDELÉS ELŐTT FIGYELMESEN OLVASD EL!
Nyomdai nyomtatás minden héten kizárólag csütörtökön történik, az adott héten szerda délig leadott rendelésekre.
A nyomtatott termékek a hét pénteki, vagy a következő hét hétfői napján kerülnek postázásra.
A digitális termékek elkészítési határideje 1-2 munkanap. Ennél az opciónál a nyomtatásról Te gondoskodsz, akár több példányban is elő tudod hívni, és a postaköltség feléért ki tudod nyomtatni kis másoldákban, nyomdákban!
Az elkészült terméket utalásod után nagy felbontású JPG/PDF fileként fogom megküldeni az email elérhetőségedre 2 féle méretben (A4/A3).

A keretes termékek kizárólag futárszolgálat általi házhoz szállítással rendelhetők a sérülések elkerülése érdekében.
Magyar Postán keresztül a poszterek a rongálások elkerülés érdekében hengerben kerülnek kiszállításra.

Figyelem! 2024. július 23-tól-augusztus 28-áig a műhely nyári szabadság miatt ZÁRVA lesz! A rendelésfelvétel folyamatos,de a termékek szerkesztése csak 2024.08.29-től kezdődik! Rendelés előtt határidőkről MINDIG érdeklődj!