Apa lánya páros fényképes kollázs, Papa Nagypapa

3.990Ft6.990Ft

  Választás törlése

Anya-lány páros fényképes kollázs, Papa Nagypapa fotókollázs → Termékleírás → KÉRLEK OLVASD VÉGIG!✔
Különleges poszter, falikép ajándék, egy különleges Apának. Apa lánya kapocs erős, és elválaszthatatlan. Ők tanítják az életre a lányzókat, ők huncutkodnak a legtöbbet, vagy vannak benne a titkos balhékba. Biztos sokat fotóztad őket a távolban, ahogy csak összekapaszkodnak, vagy együtt tévéznek, horgásznak, esetleg nevetgélnek. Ha sok a közös fotó, vidám pillanat, ne habozz egy különleges egyedi Apa lánya montázsba önteni és megörökíteni. Kitűnő ajándék lehet nagypapának, nagymamának azaz a nagyszülőknek az unokától, vagy édesapának, apukának a kislányától. Nemcsak Apák napjára de születésnapokra, édesanya köszöntésre, vagy spontán meglepetésként is kitűnő választás lehet! Ne hagyd a nyaralás képeit a gépedben porosodni! Nézegessétek az elkapott pillanatokat, hiszen úgyis olyan gyorsan változnak a gyerekek. A poszterre ráírhatod az érzéseid, vagy egy szép idézetet, esetleg egy frappáns versikét, idézetet. A legjobb apuka címet is átadhatod a poszteren keresztül, vagy dekorációs elemként is szolgálhat egy kerek évfordulós születésnapon. A legjobb fotók méltó helyre kerülhetnének ebben a különleges formájú poszterben, hogy aztán rápillantva mindig visszajuttasson a múlt egy szegletébe. Ne hagyd a fotókat a telefonodba, engedd ki őket, hogy megmutogathassák magukat a virtuális világon kívül is

***
A fényképes poszter elkészítésének feltételei:
– Minimum 12 darab, maximum 24 darab általad gondosan kiválasztott és megküldött fotó
– Dátum, idézet, vers, illetve bármilyen felirat, amivel a fotókat fűszereznéd még

***
RENDELÉS ELŐTT FIGYELMESEN OLVASD EL, határidőkről érdeklődj! 2 rész ✔
Nyomdai nyomtatás minden héten kizárólag PÉNTEKEN történik. Hogy az adott hét elhozatalába belefér-e az anyagod a rendelések számától függ, így kérlek ha határidőre kellene a poszter, rendelés előtt ÉRDEKLŐDJ! A nyomtatott termékek a hét szombati (Magyar Posta), vagy a következő hét hétfői (GLS futárszolgálat) napján kerülnek feladásra, és a posta illetve futárszolgálat általában 1-3 munkanapon belül kézbesíti azokat. A digitális termékek elkészítési határideje a fotók beérkezésétől számított 1-3 munkanap, de túlterheltség esetén, ez módosulhat! Ennél az opciónál a nyomtatásról Te gondoskodsz, akár több példányban is elő tudod hívni, és a postaköltség feléért ki tudod nyomtatni kis másoldákban, nyomdákban! Az elkészült terméket utalásod után nagy felbontású fileként fogom megküldeni az email elérhetőségedre az általad kért méretben méretezve (A4, A3, vagy 30×40 cm). A keretes termékek kizárólag futárszolgálat – GLS – általi házhoz szállítással rendelhetők a méret és súly miatt. A sérülések elkerülése érdekében Magyar Postán keresztül a poszterek hengerben kerülnek kiszállításra A fényképkeret típusa: Fehér, Fiskbo A4, vagy Fehér, Fiskbo 30×40 cm-es! A mintákon látható keretek és dekoráció csak illusztrációként szolgál, nem képezi a termék részét. Fizetés kizárólag ELŐREUTALÁSSAL, magyarországi bankszámlaszámról. Az utalási adatokat a váz elkészültekor, vagy a visszaigazolásban küldöm meg A termék saját szellemi tulajdonom, így másolása tilos!

Figyelem! 2024. július 23-tól-augusztus 28-áig a műhely nyári szabadság miatt ZÁRVA lesz! A rendelésfelvétel folyamatos,de a termékek szerkesztése csak 2024.08.29-től kezdődik! Rendelés előtt határidőkről MINDIG érdeklődj!