2024-es Fényképes családi rendező falinaptár

Hot

5.200Ft

Fényképes családi rendező, programrendező A3 méret
A családi rendező naptár egy olyan eszköz, amely 1 éven keresztül gyűjti össze családtagjaid tevékenységeit, programjait. Hiszen ki ne tudná milyen nehéz időnként a családot koordinálni ebben a rohanó világban, ahol rengeteg a tanfolyam, iskola utáni tevékenység, vagy hétvégi elfoglaltság. Mindenki saját oszlopban rögzítheti az eseményeket, átlátva így a másik programjait is.

A naptár a következőket tartalmazza
– Egyedi design
– 250 grammos papír
– 12 oldalas kivitel
– Víztiszta védőfólia, fehér fémspirál, fém naptárakasztó
– Maximum 5 családtag ráapplikálásával
– Oldalanként 1 fotó feldolgozásával (ideális a fekvő formátumú fotó)
– A3 méretben

KÉRLEK RENDELÉS ELŐTT FIGYELMESEN OLVASD EL, határidőkről érdeklődj!
Nyomdai nyomtatás minden héten kizárólag PÉNTEKEN történik. Hogy az adott hét elhozatalába belefér-e az anyagod a rendelések számától függ, így kérlek ha határidőre kellene a naptár, rendelés előtt ÉRDEKLŐDJ! A nyomtatott termékek a hét szombati (Magyar Posta), vagy a következő hét hétfői (GLS futárszolgálat) napján kerülnek feladásra, és a posta illetve futárszolgálat általában 1-3 munkanapon belül kézbesíti azokat. Fizetés kizárólag ELŐREUTALÁSSAL magyarországi bankszámláról. A naptárhoz a fotókat vásárlásod után e-mailben várom, de a visszaigazolásban minden szükséges információt el fogok küldeni, ami a naptár elkészítéséhez szükséges. Az utalási adatokat a váz elkészültekor, a link megküldésekor küldöm. Fizetés kizárólag előreutalással  A termék saját szellemi tulajdonom, így másolása tilos!

Postázás
A termék a súly és méret miatt KIZÁRÓLAG futárszolgálattal (GLS) kézbesíthető. Magyar Postával a termék NEM kérhető!

Rendelés menete
Rendelésed leadás után e-mailben elküldöm a visszaigazolást, minden szükséges információval ami a családi rendező elkészítéséhez szükséges. A fotókat is az email címemre várom. Ha elkészült a váz, egy link segítségével küldöm meg szemrevételezésre az elszámolással együtt. Utalásod után küldöm az anyagod a nyomdába, végül GLS-sel a megrendelésedben megadott címre.

A kapott képek minőségéért nem tudok felelősséget vállalni és NINCS módomban jelezni a rossz, gyenge minőségű fotókat. Ez a Te naptárod lesz, kérlek, szentelj neki annyi időt, hogy gondosan válogatod ki az alapanyagot

Nyomdai nap minden héten kizárólag PÉNTEKEN van, így az elkészitési határidőkről rendelés előtt kérlek érdeklődj!