Fényképes családi rendező, fali rendszerező

Hot

4.500Ft

Fényképes családi rendező, programrendező A3 méret
A családi rendező naptár egy olyan eszköz, amely 1 éven keresztül gyűjti össze családtagjaid tevékenységeit, programjait. Hiszen ki ne tudná milyen nehéz időnként a családot koordinálni ebben a rohanó világban, ahol rengeteg a tanfolyam, iskola utáni tevékenység, vagy hétvégi elfoglaltság. Mindenki saját oszlopban rögzítheti az eseményeket, átlátva így a másik programjait is.

A naptár a következőket tartalmazza
– Egyedi design
– 250 grammos papír
– 12 oldalas kivitel
– Víztiszta védőfólia, fehér fémspirál, fém naptárakasztó
– Maximum 5 családtag ráapplikálásával
– Oldalanként 1 fotó feldolgozásával (ideális a fekvő formátumú fotó)
– A3 méretben

KÉRLEK RENDELÉS ELŐTT FIGYELMESEN OLVASD EL, határidőkről érdeklődj!
Nyomdai nyomtatás minden héten kizárólag PÉNTEKEN történik. Hogy az adott hét elhozatalába belefér-e az anyagod a rendelések számától függ, így kérlek ha határidőre kellene a naptár, rendelés előtt ÉRDEKLŐDJ! A nyomtatott termékek a hét szombati (Magyar Posta), vagy a következő hét hétfői (GLS futárszolgálat) napján kerülnek feladásra, és a posta illetve futárszolgálat általában 1-3 munkanapon belül kézbesíti azokat. Fizetés kizárólag ELŐREUTALÁSSAL magyarországi bankszámláról. A naptárhoz a fotókat vásárlásod után e-mailben várom, de a visszaigazolásban minden szükséges információt el fogok küldeni, ami a naptár elkészítéséhez szükséges. Az utalási adatokat a váz elkészültekor, a link megküldésekor küldöm. Fizetés kizárólag előreutalással  A termék saját szellemi tulajdonom, így másolása tilos!

Postázás
A termék a súly és méret miatt KIZÁRÓLAG futárszolgálattal (GLS) kézbesíthető. Magyar Postával a termék NEM kérhető!

Rendelés menete
Rendelésed leadás után e-mailben elküldöm a visszaigazolást, minden szükséges információval ami a családi rendező elkészítéséhez szükséges. A fotókat is az email címemre várom. Ha elkészült a váz, egy link segítségével küldöm meg szemrevételezésre az elszámolással együtt. Utalásod után küldöm az anyagod a nyomdába, végül GLS-sel a megrendelésedben megadott címre.

A kapott képek minőségéért nem tudok felelősséget vállalni és NINCS módomban jelezni a rossz, gyenge minőségű fotókat. Ez a Te naptárod lesz, kérlek, szentelj neki annyi időt, hogy gondosan válogatod ki az alapanyagot

Nyomdai nap minden héten kizárólag PÉNTEKEN van, így az elkészitési határidőkről rendelés előtt kérlek érdeklődj! Keretes terméket méret és súly miatt GLS-sel tudok küldeni. HATÁRIDŐKRŐL MINDIG ÉRDEKLŐDJ!!!