Csillagtérkép poszter kisbaba kisfiú keresztelő

3.990Ft6.000Ft

    Reset options
  Választás törlése

Csillagtérkép poszter kisfiúnak keresztelő ajándék → Termékleírás → KÉRLEK OLVASD VÉGIG!✔
Egyedi csillagtérkép kisfiúnak, vagy vagány kislánynak. Igazán nagyszerű dolog megörökíteni hogyan álltak akkor a csillagok, amikor a várva várt csöppségünk megérkezett az életünkbe. Hiszen vannak olyan pillanatok az életünkben, ami mindig végigkísér minket. Ez a gyerekeknek készült csillagtérkép unisex stílusú, így mind a kislányok, mind a kisfiúk szobájának tökéletes kiegészítője lehet. A posztert a cuki grafikai elemek, és színvilág teszi még különlegesebbé és barátságosabbá. Kitűnő választás keresztelőre, babaszületésre, névadóra, születésnapra vagy akár az egy éves szülinapi zsúrra. Vajon tudod-e azt, hogy pontosan milyen csillagképek rajzolódtak ki az égen? Küldd el a városnevet, az évet, pontos dátumot esetleg órát percet, hogy a csillagok amik Vele voltak a nagy napon poszter formájában is megjelenhessenek. A legmeghatározóbb dátum méltó helyre kerülhetne ebben a különleges formájú poszterben, hogy aztán rápillantva mindig visszajuttasson a múlt egy szegletébe, és igazi emlékőrzőként szolgáljon a lakás egy központi szegletében. A képen valósan az általad megadott dátum csillagképe fog megjelenni az általad megadott helyhez, időponthoz igazodva.

RENDELÉS ELŐTT FIGYELMESEN OLVASD EL, határidőkről érdeklődj! 2 rész ✔
Nyomdai nyomtatás minden héten kizárólag PÉNTEKEN történik. Hogy az adott hét elhozatalába belefér-e az anyagod a rendelések számától függ, így kérlek ha határidőre kellene a poszter, rendelés előtt ÉRDEKLŐDJ! A nyomtatott termékek a hét szombati (Magyar Posta), vagy a következő hét hétfői (GLS futárszolgálat) napján kerülnek feladásra, és a posta illetve futárszolgálat általában 1-3 munkanapon belül kézbesíti azokat. A digitális termékek elkészítési határideje a fotók beérkezésétől számított 2-5 munkanap, de túlterheltség esetén, ez módosulhat! Ennél az opciónál a nyomtatásról Te gondoskodsz, akár több példányban is elő tudod hívni, és a postaköltség feléért ki tudod nyomtatni kis másoldákban, nyomdákban! Az elkészült terméket utalásod után nagy felbontású fileként fogom megküldeni az email elérhetőségedre az általad kért méretben méretezve (A4, A3, vagy 30×40 cm). A keretes termékek kizárólag futárszolgálat – GLS – általi házhoz szállítással rendelhetők a méret és súly miatt. A sérülések elkerülése érdekében Magyar Postán keresztül a poszterek hengerben kerülnek kiszállításra A fényképkeret típusa és színe: Fehér, Fiskbo (alap ikea keret) A4, vagy Fehér, Fiskbo 30×40 cm-es! A mintákon látható keretek és dekoráció csak illusztrációként szolgál, nem képezi a termék részét. Fizetés kizárólag ELŐREUTALÁSSAL, magyarországi bankszámlaszámról. Az utalási adatokat rendelésed utáni visszaigazolásban küldöm meg. Figyelem! Az új kata törvényeknek megfelelően cégnek munkát végezni, valamint cégnek számlát kiállítani nem áll módomban, ideértve az egyéni vállalkozót is, ezért EV-s számláról kérlek ne utalj! A termék saját szellemi tulajdonom, így másolása tilos!

Figyelem! 2024. július 23-tól-augusztus 28-áig a műhely nyári szabadság miatt ZÁRVA lesz! A rendelésfelvétel folyamatos,de a termékek szerkesztése csak 2024.08.29-től kezdődik! Rendelés előtt határidőkről MINDIG érdeklődj!