Egyedi film kollázs születésnapra, évfordulóra

3.990Ft6.990Ft

  Választás törlése

Egyedi fényképes mi mozink, mi filmünk fotókollázs
Személyre szóló, egyedi fotós ajándék összesen 7  db fotóval elkészítve. Ebből 1 db kap hangsúlyos helyet, melyhez az ideális a fekvő formátum. A maradék 6 db fotó az alsó kockákban foglalnak majd helyet. A feliratokkal még tovább fűszerezheted a poszter egyediségét, hiszen egy név/nevek is felhelyezésre kerülnek, mint filmcím, valamint egy rövid tartalmat is meg kell kreálnod, ha változtatni szeretnéd a meglévőt. Kiváló ajándék születésnapra, nászajándékba, évfordulóra, szerelmednek, 1 éves évfordulóra, vagy csak úgy.

***
A fényképes poszter elkészítésének feltételei:
– 1+6 általad gondosan kiválasztott fotó
– Feliratok (Név/Nevek)
– Tartalom, ami egy rövid leírás/tartalom a főszereplő(k)ről

KÉRLEK RENDELÉS ELŐTT FIGYELMESEN OLVASD EL, határidőkről érdeklődj!
Nyomdai nyomtatás minden héten kizárólag PÉNTEKEN történik. Hogy az adott hét elhozatalába belefér-e az anyagod a rendelések számától függ, így kérlek ha határidőre kellene a poszter, rendelés előtt ÉRDEKLŐDJ! A nyomtatott termékek a hét szombati (Magyar Posta), vagy a következő hét hétfői (GLS futárszolgálat) napján kerülnek feladásra, és a posta illetve futárszolgálat általában 1-3 munkanapon belül kézbesíti azokat. A digitális termékek elkészítési határideje a fotók beérkezésétől számított 1-3 munkanap, de túlterheltség esetén, ez módosulhat! Ennél az opciónál a nyomtatásról Te gondoskodsz, akár több példányban is elő tudod hívni, és a postaköltség feléért ki tudod nyomtatni kis másoldákban, nyomdákban! Az elkészült terméket utalásod után nagy felbontású JPG/PDF fájlként fogom megküldeni az email elérhetőségedre két féle méretben (A4/A3). A keretes termékek kizárólag futárszolgálat általi házhoz szállítással rendelhetők a méret és súly miatt. A sérülések elkerülése érdekében Magyar Postán keresztül a poszterek hengerben kerülnek kiszállításra A fényképkeret típusa: Fehér, Fiskbo A4, vagy 30×40 cm-es méretekben! A képen látható keret és dekoráció csak illusztrációként szolgál, nem képezi a termék részét. Fizetés kizárólag ELŐREUTALÁSSAL. Az utalási adatokat a visszaigazolásban küldöm. A termék saját szellemi tulajdonom, így másolása tilos! Figyelem!  Az új kata törvényeknek megfelelően cégnek munkát végezni, valamint cégnek számlát kiállítani nem áll módomban, ideértve az egyéni vállalkozót is, ezért EV-s számláról kérlek ne utalj!

Figyelem! 2024. július 23-tól-augusztus 28-áig a műhely nyári szabadság miatt ZÁRVA lesz! A rendelésfelvétel folyamatos,de a termékek szerkesztése csak 2024.08.29-től kezdődik! Rendelés előtt határidőkről MINDIG érdeklődj!