Egyedi szülinapos, keresztszülő felkérő kaparós sorsjegy

990Ft

Születésnapi sorsjegy, hogy igazán frappánsan add át az ünnepeltnek a mondanivalód, a vicces ajándékod, élményed, randevútok helyszínét, vagy a titkos kikapcsolódásotok helyszínét! Természetesen kiegészítőként is funkcionálhat ez a sorsjegy, hiszen tökéletes ajándék kísérő is az általad kreált szöveggel. Vannak titkos gondolataid? Esetleg valami aranyos bejelenteni valód van? Így csomagolnád be a jókívánságaid? Esetleg a még titkosabb kuponkódot amit majd csak a nagy nap után élvezhetnek? Netalán nem tudsz részt venni az ünneplésben de mégis küldenél Neki valami frappánsat? Barátnődnek, feleségednek, férjuradnak, vagy a nagyiknak szeretnél olyat ami igazán vicces? Ha ez a kis kártya célba ér, a mosoly garantáltan elmaradhatatlan lesz. Hogy mi fér bele egy ilyen picike kis kaparós rész alá? Hát szárnyaljon a fantáziád és hidd el meglesz a gyümölcse. Néhány ötlet a teljessége igénye nélkül: – Rejthetsz bele kuponkódot, bolt nevet, ahol elkölthet egy keretösszeget, workshopot, QR kódot, hogy tovább szövődjenek az izgalmak. De persze jöhetnek a jókívánságok, egyedi gondolatok, dátumok, Egy apró ajándék megannyi lehetőséggel! Kötheted a virágcsokor szélére, a plüssmackó kezére, vagy az ajándékod tetejét is díszítheti! Postán is feladhatod, de egy megható pillanat közepén a kezébe is nyomhatod.

 

Tökéletes titkos üzenet rejtő sorsjegy, hogy igazán egyedi, személyes ajándékot is kapjanak egy neves eseményen Tőled! Tényleg csak rajtad múlik milyen örömöt, egyediséget csempészel a kör alakú kaparós rész mezőjébe. Erre a meglepetésre biztosan nem fognak számítani. Gondold ki az ajándékot, és vásárlás után küldd meg nekem a szöveget! Biztosan jó érzés lesz neked is ahogy a barátaid / rokonaid / izgatottan kapargatják a sorsjegyet, vagy nézik gyermeki lélekkel vajon mit is kaptak igazából.

Figyelem!
A külső szöveg is módosítható!
A sorsjegy a következőket tartalmazza
– Egyedi design
– Egyedi általad megírt titkos üzenet! (maximum 12 szó)
– A felirat ne legyen túl hosszú, mert olvashatatlanná válik!!!
– 350 grammos papír
– A6-os méret (105×148 mm)

KÉRLEK RENDELÉS ELŐTT FIGYELMESEN OLVASD EL!
Nyomdai nyomtatás minden héten kizárólag PÉNTEKEN történik, így rendelés előtt célszerű érdeklődni a határidőkről! A nyomtatott termékek a hét szombati (Magyar Posta), vagy a következő hét hétfői napján (GLS) kerülnek kiszállításra

Nyomdai nap minden héten kizárólag PÉNTEKEN van, így az elkészitési határidőkről rendelés előtt kérlek érdeklődj! Keretes terméket méret és súly miatt GLS-sel tudok küldeni. HATÁRIDŐKRŐL MINDIG ÉRDEKLŐDJ!!!