Egyedi vicces kaparós sorsjegy – titkos üzenet

990Ft

E G Y E D I  KAPARÓS SORSJEGY ÁLTALAD KREÁLT JÓKÍVÁNSÁGGAL, VAGY MEGLEPETÉSSEL!
***
Unod a sablonos ajándékokat? Vannak titkos gondolataid? Esetleg valami emlékezetes ajándékot szeretnél a nagy napon a születésnaposnak adni? Frappáns módon szeretnéd a nászajándékot tudatni az ifjú párral?
Így csomagolnád be legjobb barátnődnek a jókívánságaid, vagy az ajándékba szánt wellness hétvégét? Esetleg a még titkosabb kuponkódot amit majd csak a nagy nap után élvezhetnek? Netalán nem tudsz részt venni az ünneplésben de mégis küldenél Neki valami frappánsat?
Ha ez a kis kártya célba ér, a mosoly garantáltan elmaradhatatlan lesz.
Hogy mi fér bele egy ilyen picike kis kaparós rész alá?
Hát szárnyaljon a fantáziád és hidd el meglesz a gyümölcse.
Néhány ötlet a teljessége igénye nélkül:
– Rejthetsz bele kuponkódot, ejtőernyőugrást, workshopot, közös élményfestést, QR kódot, hogy tovább szövődjenek az izgalmak. De persze jöhetnek a jókívánságok, egyedi gondolatok, dátumok, ami koncertélményre hiv, színházelőadásra, humorestre, vagy egy életre szóló fesztiválra. Felfedhetik benne az éves bérletet egy uszodába, vagy egy edzőterembe.
Egy apró ajándék megannyi lehetőséggel!
Kötheted a virágcsokor szélére, vagy az ajándékod tetejét is díszítheti!
Postán is feladhatod, de egy megható pillanat közepén a kézbe is nyomhatod.

Tökéletes titkos üzenet rejtő sorsjegy, hogy igazán egyedi, személyes ajándékot is kapjanak egy neves eseményen Tőled! Tényleg csak rajtad múlik milyen örömöt, egyediséget csempészel a kör alakú kaparós rész mezőjébe. Erre a meglepetésre biztosan nem fognak számítani.
Gondold ki az ajándékot, és vásárlás után küldd meg nekem a szöveget!
Biztosan jó érzés lesz neked is ahogy a barátaid / rokonaid / izgatottan kapargatják a sorsjegyet, vagy nézik gyermeki lélekkel vajon mit is kaptak igazából.

Figyelem!
A külső szöveg is módosítható!
A sorsjegy a következőket tartalmazza
– Egyedi design
– Egyedi általad megírt titkos üzenet! (maximum 12 szó)

Figyelem!

A felirat ne legyen túl hosszú, mert olvashatatlanná válik!!!
– 350 grammos papír
– A6-os méret (105×148 mm)

Figyelem! 2024. július 23-tól-augusztus 28-áig a műhely nyári szabadság miatt ZÁRVA lesz! A rendelésfelvétel folyamatos,de a termékek szerkesztése csak 2024.08.29-től kezdődik! Rendelés előtt határidőkről MINDIG érdeklődj!