2024-es Fényképes asztali naptár 13 oldalas

4.500Ft

2024-es Fényképes asztali naptár 13 oldalas egyedi design
Ha egy igazán személyes és egyedi ajándékkal szeretnéd megörvendeztetni szeretteid, rokonod, barátod, tökéletes választás lehet, ez a havi lebontású egyedi fényképes asztali naptár. A fotókat a grafika vidámsága harmonizálja, így minden hónapot öröm lesz az asztalodról viszont látni. Vásárlásod után e-mailben fogom megküldeni mi szükséges az asztali naptár elkészítéséhez. A fotókat is majd az email címemre várom. Ha elkészült a naptár váza, egy link segítségével fogom megküldeni szemrevételezésre, az elszámolással együtt. Utalásod után indul a nyomtatása, majd az általad választott postázási móddal hozzád. Kérlek olvasd tovább!

FIGYELEM!
Postázás
Magyar Postával postán maradóként csak 1 db-ig kérhető (súlyhatárok miatt!)
Magyar Postával postán maradó ajánlott feladással kemény borítékba küldöm a terméket. A méret és súly miatt a borítékot KIZÁRÓLAG az általad kiválasztott postahivatalba tudom küldeni 1 db példányszámig. 2 darabtól a termék kizárólag futárszolgálattal kérhető a méret és súly miatt.

KÉRLEK RENDELÉS ELŐTT FIGYELMESEN OLVASD EL, határidőkről érdeklődj!
Nyomdai nyomtatás minden héten kizárólag PÉNTEKEN történik. Hogy az adott hét elhozatalába belefér-e az anyagod a rendelések számától függ, így kérlek ha határidőre kellene a naptár, rendelés előtt ÉRDEKLŐDJ! A nyomtatott termékek a hét szombati (Magyar Posta), vagy a következő hét hétfői (GLS futárszolgálat) napján kerülnek feladásra, és a posta illetve futárszolgálat általában 1-3 munkanapon belül kézbesíti azokat. Fizetés kizárólag ELŐREUTALÁSSAL magyarországi bankszámláról, magánszemélyként. A naptárhoz a fotókat vásárlásod után e-mailben várom, de a visszaigazolásban minden szükséges információt el fogok küldeni, ami a naptár elkészítéséhez szükséges. Fizetés kizárólag ELŐREUTALÁSSAL, magyarországi bankszámlaszámról. Az utalási adatokat a rendelésed után, a visszaigazolásban küldöm meg. A termék saját szellemi tulajdonom, így másolása tilos!

A naptár jellemzői:
– 13 oldalas névnapos és ünnepnapos naptároldalak
– Méret: 310 x 136 mm
– Oldalszám: 12+1 borítóoldal
– Karton hátlappal szállítva
– A naptárak bal oldalán 1 db álló vagy 1 db fekvő fotóval, borítóoldalon 1 db fekvő, vagy 2 db álló fotóval ellátott

A kapott képek minőségéért nem tudok felelősséget vállalni és NINCS módomban jelezni a rossz, gyenge minőségű fotókat. Ez a Te naptárod lesz, kérlek, szentelj neki annyi időt, hogy gondosan válogatod ki az alapanyagot.

Figyelem! 2024. július 23-tól-augusztus 28-áig a műhely nyári szabadság miatt ZÁRVA lesz! A rendelésfelvétel folyamatos,de a termékek szerkesztése csak 2024.08.29-től kezdődik! Rendelés előtt határidőkről MINDIG érdeklődj!