2023 Fényképes asztali naptár 13 oldalas egyedi design

3.990Ft

Fényképes asztali naptár 13 oldalas egyedi design
Ha egy igazán személyes és egyedi ajándékkal szeretnéd megörvendeztetni szeretteid, rokonod, barátod, tökéletes választás lehet, ez a havi lebontású egyedi fényképes asztali naptár. A fotókat a grafika vidámsága harmonizálja, így minden hónapot öröm lesz az asztalodról viszont látni. Vásárlásod után e-mailben fogom megküldeni mi szükséges az asztali naptár elkészítéséhez. A fotókat is majd az email címemre várom. Ha elkészült a naptár váza, egy link segítségével fogom megküldeni szemrevételezésre, az elszámolással együtt. Utalásod után indul a nyomtatása, majd az általad választott postázási móddal hozzád. Kérlek olvasd tovább!

FIGYELEM!
Postázás
Magyar Postával postán maradóként csak 1 db-ig kérhető (súlyhatárok miatt!)
Magyar Postával postán maradó ajánlott feladással kemény borítékba küldöm a terméket. A méret és súly miatt a borítékot KIZÁRÓLAG az általad kiválasztott postahivatalba tudom küldeni 1 db példányszámig. 2 darabtól a termék kizárólag futárszolgálattal kérhető a méret és súly miatt.

KÉRLEK RENDELÉS ELŐTT FIGYELMESEN OLVASD EL, határidőkről érdeklődj!
Nyomdai nyomtatás minden héten kizárólag PÉNTEKEN történik. Hogy az adott hét elhozatalába belefér-e az anyagod a rendelések számától függ, így kérlek ha határidőre kellene a naptár, rendelés előtt ÉRDEKLŐDJ! A nyomtatott termékek a hét szombati (Magyar Posta), vagy a következő hét hétfői (GLS futárszolgálat) napján kerülnek feladásra, és a posta illetve futárszolgálat általában 1-3 munkanapon belül kézbesíti azokat. Fizetés kizárólag ELŐREUTALÁSSAL magyarországi bankszámláról. A naptárhoz a fotókat vásárlásod után e-mailben várom, de a visszaigazolásban minden szükséges információt el fogok küldeni, ami a naptár elkészítéséhez szükséges. Fizetés kizárólag ELŐREUTALÁSSAL, magyarországi bankszámlaszámról. Az utalási adatokat a rendelésed után, a visszaigazolásban küldöm meg. A termék saját szellemi tulajdonom, így másolása tilos!

A naptár jellemzői:
– 13 oldalas névnapos és ünnepnapos naptároldalak
– Méret: 310 x 136 mm
– Oldalszám: 12+1 borítóoldal
– Karton hátlappal szállítva
– A naptárak jobb oldalán 1 db álló vagy 1 db fekvő fotóval, borítóoldalon 1 db fekvő, vagy 2 db álló fotóval ellátott

A kapott képek minőségéért nem tudok felelősséget vállalni és NINCS módomban jelezni a rossz, gyenge minőségű fotókat. Ez a Te naptárod lesz, kérlek, szentelj neki annyi időt, hogy gondosan válogatod ki az alapanyagot

Nyomdai nap minden héten kizárólag PÉNTEKEN van, így az elkészitési határidőkről rendelés előtt kérlek érdeklődj! Keretes terméket méret és súly miatt GLS-sel tudok küldeni. HATÁRIDŐKRŐL MINDIG ÉRDEKLŐDJ!!!