Fényképes betűkollázs poszter apáknak, anyáknak

2.990Ft5.500Ft

  Választás törlése

 

Elmondanád mennyire szereted? Van egy pár meghatározó fényképed, ami mindenképp megérdemli, hogy egy csodás helyre költözzön végre telefonodból? Beszéljenek helyetted a közös élmények, vagy meghatározó pillanatok? Akkor válaszd ezt az egy szóból álló betű / szó montázs posztert. Az egy szó bármi lehet, ami az ajándékozottnak örömet jelent. Például: Papa, Apuci, Papuska, mami, nagyi, anyu, vagy ahogy épp becézed Apucid, Anyucid, Nagymamid, vagy Dédikét, a házasulandó pár vezetékneve, vagy egy kisgyerek születési neve. A kép alá és felé, pedig egy-egy vicces sort, idézetet, vagy dalszöveget is írhatsz, hogy még személyesebb és egyedibb legyen ez a különleges ajándék, amit közvetlen a címzetthez is küldhetsz meglepetésként. Frappáns ajándék lehet nászajándékba, keresztelőre, szülinapokra, évfordulókra, vagyis minden jeles alkalomra, hiszen a poszter bármilyen szóval készülhet! Azért figyelj túl hosszú ne legyen, hiszen akkor a képek is arányosan fognak összezsugorodni a képen.
Kérheted színesben, vagy fekete fehérben is!

***
A poszter elkészítésének feltételei:
– Minden betűhöz 1 db fotó tartozik
– Néhány fotóról egy-két mozzanat le fog maradni, hiszen a kockák nem szabványméretűek, de igyekszem úgy csinálni és úgy behelyezni őket, hogy a főszereplőkbe ne kerüljön nyisszantás.
– Dátum, idézet, vers, kitől kapja az ajándékozott, illetve bármi amivel még megfűszereznéd a posztert

***
KÉRLEK RENDELÉS ELŐTT FIGYELMESEN OLVASD EL!
Nyomdai nyomtatás minden héten kizárólag PÉNTEKEN történik, így rendelés előtt célszerű érdeklődni a határidőkről! A nyomtatott termékek a hét szombati (Magyar Posta), vagy a következő hét hétfői napján (GLS) kerülnek kiszállításra. A digitális termékek elkészítési határideje a fényképek, adatok beérkezésétől számított 1-2 munkanap. Ennél az opciónál a nyomtatásról Te gondoskodsz, akár több példányban is elő tudod hívni, és a postaköltség feléért ki tudod nyomtatni kis másoldákban, nyomdákban! Az elkészült terméket utalásod után nagy felbontású JPG/PDF fileként fogom megküldeni az email elérhetőségedre 2 féle méretben (A4/A3). A keretes termékek kizárólag futárszolgálat általi házhoz szállítással rendelhetők a sérülések elkerülése érdekében. Magyar Postán keresztül a poszterek a rongálások elkerülés érdekében hengerben kerülnek kiszállításra A fényképkeret színe és típusa: fehér, Fiskbo A4, vagy 30×40 cm-es méretekben!

Nyomdai nap minden héten kizárólag PÉNTEKEN van, így az elkészitési határidőkről rendelés előtt kérlek érdeklődj!