Fényképes családfa kollázs poszter emlékőrző

3.990Ft6.990Ft

  Választás törlése

Családfa fotókollázs → KÉRLEK OLVASD VÉGIG! → 1 rész ✔
Család – Ahol az Élet kezdődik és a Szeretet soha nem ér véget! Családi fotóid kiváló alapanyagot szolgálnak ennek a gyönyörű lombos fának Kiváló ajándék lehet születésnapokra, évfordulókra, nagyiknak, nagypapának, mamának, papának és persze lakásavatóra is.

***
A fényképes poszter elkészítésének feltételei:
– Minimum 8, maximum 40 db általad kiválasztott fotó, melyeket majd az email címemre várok sok szeretettel a rendelésed után
– Rövid feliratok, ami a poszter felső és alsó részére kerül felapplikálásra (opcionális)
– Figyelem! Képeket sorrendben behelyezni NEM TUDOK, hiszen vannak kisebb ivek, nagyobb ivek, álló, vagy fekvő formátumú helyek!

RENDELÉS ELŐTT FIGYELMESEN OLVASD EL, határidőkről érdeklődj! 2 rész ✔
Nyomdai nyomtatás minden héten kizárólag PÉNTEKEN történik. Hogy az adott hét elhozatalába belefér-e az anyagod a rendelések számától függ, így kérlek ha határidőre kellene a poszter, rendelés előtt ÉRDEKLŐDJ! A nyomtatott termékek a hét szombati (Magyar Posta), vagy a következő hét hétfői (GLS futárszolgálat) napján kerülnek feladásra, és a posta illetve futárszolgálat általában 1-3 munkanapon belül kézbesíti azokat. A digitális termékek elkészítési határideje a fotók beérkezésétől számított 1-3 munkanap, de túlterheltség esetén, ez módosulhat! Ennél az opciónál a nyomtatásról Te gondoskodsz, akár több példányban is elő tudod hívni, és a postaköltség feléért ki tudod nyomtatni kis másoldákban, nyomdákban! Az elkészült terméket utalásod után nagy felbontású fileként fogom megküldeni az email elérhetőségedre az általad kért méretben méretezve (A4, A3, vagy 30×40 cm). A keretes termékek kizárólag futárszolgálat – GLS – általi házhoz szállítással rendelhetők a méret és súly miatt. A sérülések elkerülése érdekében Magyar Postán keresztül a poszterek hengerben kerülnek kiszállításra A fényképkeret típusa: Fehér, Fiskbo A4, vagy Fehér, Fiskbo 30×40 cm-es! A mintákon látható keretek és dekoráció csak illusztrációként szolgál, nem képezi a termék részét. Fizetés kizárólag ELŐREUTALÁSSAL, magyarországi bankszámlaszámról. Az utalási adatokat a váz elkészültekor, a link megküldésekor küldöm. A termék saját szellemi tulajdonom, így másolása tilos!

Nyomdai nap minden héten kizárólag PÉNTEKEN van, így az elkészitési határidőkről rendelés előtt kérlek érdeklődj!