Fényképes évforduló szülinapi poszter

3.990Ft6.990Ft

  Választás törlése

Fényképes évforduló szülinapi poszter
Ugye milyen gyorsan reppenek el az évek? Már megint egy újabb évfordulóhoz, mérföldkőhöz értetek? Biztosan megannyi fotó és élmény bújik meg a telefonod fotókockái között. Válaszd ki azt a 27+1 db fotót ami az elmúlt éveteket igazán jellemzett. Az alsó részre egy igazán egyedi felirat is kerülhet ha szeretnéd. A termék BÁRMILYEN számmal készülhet. 1-9-ig álló formátumban készül, 10-től pedig fekvő formátumban. A rendelésed utáni visszaigazolásban minden szükséges információt meg fogok küldeni, ami a poszter elkészítéséhez szükséges.

***
A fényképes poszter elkészítésének feltételei:
– 1 db főfotó, ami az általad kiválasztott számban fog helyet kapni
– 27 db kitöltő fotó, ami az általad kiválasztott számot fogja körbeölelni
– Rövid szöveg (opcionális), ami az utolsó sorban kerül felapplikálásra

***
KÉRLEK RENDELÉS ELŐTT FIGYELMESEN OLVASD EL, határidőkről érdeklődj!
Nyomdai nyomtatás minden héten kizárólag PÉNTEKEN történik. Hogy az adott hét elhozatalába belefér-e az anyagod a rendelések számától függ, így kérlek ha határidőre kellene a poszter, rendelés előtt ÉRDEKLŐDJ! A nyomtatott termékek a hét szombati (Magyar Posta), vagy a következő hét hétfői (GLS futárszolgálat) napján kerülnek feladásra, és a posta illetve futárszolgálat általában 1-3 munkanapon belül kézbesíti azokat. A digitális termékek elkészítési határideje a fotók beérkezésétől számított 1-3 munkanap, de túlterheltség esetén, ez módosulhat! Ennél az opciónál a nyomtatásról Te gondoskodsz, akár több példányban is elő tudod hívni, és a postaköltség feléért ki tudod nyomtatni kis másoldákban, nyomdákban! Az elkészült terméket utalásod után nagy felbontású fileként fogom megküldeni az email elérhetőségedre az általad kért méretben, ami lehet A4/A3, vagy 30×40 cm-es. A keretes termékek kizárólag futárszolgálat – GLS – általi házhoz szállítással rendelhetők a méret és súly miatt. A sérülések elkerülése érdekében Magyar Postán keresztül a poszterek hengerben kerülnek kiszállításra A fényképkeret típusa: Fehér, Fiskbo A4, vagy 30×40 cm-es méretekben! A képen látható keret és dekoráció csak illusztrációként szolgál, nem képezi a termék részét. Fizetés kizárólag ELŐREUTALÁSSAL, magyarországi bankszámlaszámról. Az utalási adatokat a váz elkészültekor, vagy a visszaigazolásban küldöm meg. A termék saját szellemi tulajdonom, így másolása tilos!

Figyelem! 2024. július 23-tól-augusztus 28-áig a műhely nyári szabadság miatt ZÁRVA lesz! A rendelésfelvétel folyamatos,de a termékek szerkesztése csak 2024.08.29-től kezdődik! Rendelés előtt határidőkről MINDIG érdeklődj!