Fényképes poszter életesemény piktogram

2.990Ft4.990Ft

  Választás törlése

Egyedi fényképes méhkas forma, melyben 12 db fénykép és 4 darab dátum kerül a középpontba. Az évszámokhoz rövid üzenetet is írhatsz, akár titkos üzenet formájában, amiről biztos TE jutsz az ajándékozott eszébe. Az írások, megszólítások, vicces mondatok idézetek még különlegesebbé varázsolják ezt az egyedi posztert. Készülhet leánybúcsúba, nagy események múlt őrzőjeként, vagy akár csak az elmúlt évetek fontosabb szegmenseiről.
Kiváló ajándék lehet nászajándékba, 30., 40., 50., 60., 70. 80. 90., kerek évfordulós születésnapokra, keresztelőre, névnapra, nyugdíjba vonulásra, kerek évfordulókra, nagyiknak, nagypapának, unokákról, legjobb barátnőnek, férj urunknak, barátnőnknek, barátunknak, vagyis minden jeles alkalomra.
Gyűjtsd össze a fotókat az unokákról, a házi kedvencekről, vagy a családotokról és kerüljenek a fotók a méltó helyükre, hiszen sokkal izgalmasabb kinyomtatva látni őket, mint a telefon tárolójába süllyeszteni a csodás, közös élményeket. A vicces üzenetek, idézetek pedig biztos örömet okoznak a szemnek és a szívnek is!
Örökítsd meg egy különleges egyedi poszterben az elmúlt éved egy-egy meghatározó pillanatát, adj különleges ajándékot a szerettednek.
A posztert fekete fehérben is el tudom készíteni, csak kérlek jelezd megrendeléskor.

***
A poszter elkészítésének feltétele:
– 12 darab fotó
– 4 db évszám, dátum
– Dátumokhoz köthető életesemények, leírások, vagy vicces feliratok

***
KÉRLEK RENDELÉS ELŐTT FIGYELMESEN OLVASD EL!
Nyomdai nyomtatás minden héten kizárólag PÉNTEKEN történik, az adott héten szerda délig leadott rendelésekre.
A nyomtatott termékek a hét szombati (Magyar Posta), vagy a következő hét hétfői napján kerülnek postázásra (GLS futárszolgálat).
A digitális termékek elkészítési határideje 1-2 munkanap. Ennél az opciónál a nyomtatásról Te gondoskodsz, akár több példányban is elő tudod hívni, és a postaköltség feléért ki tudod nyomtatni kis másoldákban, nyomdákban!
Az elkészült terméket utalásod után nagy felbontású JPG/PDF fileként fogom megküldeni az email elérhetőségedre 2 féle méretben (A4/A3).

A keretes termékek kizárólag futárszolgálat általi házhoz szállítással rendelhetők a sérülések elkerülése érdekében.
Magyar Postán keresztül a poszterek a rongálások elkerülés érdekében hengerben kerülnek kiszállításra.

Nyomdai nap minden héten kizárólag PÉNTEKEN van, így az elkészitési határidőkről rendelés előtt kérlek érdeklődj!