Fényképes poszter kisfiú nagyiknak

3.990Ft6.990Ft

  Választás törlése

Egyedi hintázó fiú fényképes fotó fotóposzter kollázs.
Ez a vidám, hintázó gyermek a TE, vagy szeretted fotóival van telerakva.Vidám színei, egyedi designja biztosan feldobja a gyermeked szobáját, kuckóját. Kiváló lehet szülinapokra, családlátogatásra. Ha szeretnél valami személyeset ráírni, küldd el nekem és természetesen ráapplikálom!
A fényképes poszter / emléklap elkészítésének feltétele:
– Minimum 8, maximum 18 db fotó
– Adatok (Rendelésed után, a visszaigazolásban küldöm meg, milyen adatokra van szükségem. A fotókat is majd az email címemre várom sok szeretettel!)

KÉRLEK RENDELÉS ELŐTT FIGYELMESEN OLVASD EL, határidőkről érdeklődj!
Nyomdai nyomtatás minden héten kizárólag PÉNTEKEN történik. Hogy az adott hét elhozatalába belefér-e az anyagod a rendelések számától függ, így kérlek ha határidőre kellene a poszter, rendelés előtt ÉRDEKLŐDJ! A nyomtatott termékek a hét szombati (Magyar Posta), vagy a következő hét hétfői (GLS futárszolgálat) napján kerülnek feladásra, és a posta illetve futárszolgálat általában 1-3 munkanapon belül kézbesíti azokat. A digitális termékek elkészítési határideje a fotók beérkezésétől számított 1-3 munkanap, de túlterheltség esetén, ez módosulhat! Ennél az opciónál a nyomtatásról Te gondoskodsz, akár több példányban is elő tudod hívni, és a postaköltség feléért ki tudod nyomtatni kis másoldákban, nyomdákban! Az elkészült terméket utalásod után nagy felbontású JPG/PDF fileként fogom megküldeni az email elérhetőségedre két féle méretben (A4/A3). A keretes termékek kizárólag futárszolgálat általi házhoz szállítással rendelhetők a méret és súly miatt. A sérülések elkerülése érdekében Magyar Postán keresztül a poszterek hengerben kerülnek kiszállításra A fényképkeret típusa: Fehér, Fiskbo A4, vagy 30×40 cm-es méretekben! A képen látható keret és dekoráció csak illusztrációként szolgál, nem képezi a termék részét.Fizetés kizárólag ELŐREUTALÁSSAL. Az utalási adatokat a rendelésed utáni visszaigazolásban küldöm.

Nyomdai nap minden héten kizárólag PÉNTEKEN van, így az elkészitési határidőkről rendelés előtt kérlek érdeklődj!