Fényképes poszter – Hold forma

3.990Ft

  Választás törlése

Sok-sok képkockából álló, hold alakot formázó, szöveggel, (idézettel, vagy ami rátok jellemző) megtűzdelt poszter. Túl sok fotó gyűlt össze amit jó lenne viszontlátni egy különleges formában? Akkor jó helyen jársz! Ha pedig a szeretteid akarod meglepni egy különleges fényképes ajándékkal, szintén telitalálat ez a holdacska.
Ehhez a montázshoz ugyanis 33 db fotót kellene összeválogatnod. Kedvenc fotóid így biztosan mindig szem előtt lesznek, és biztos sok-sok szeretetet fog visszatükrözni, bárhova is kerüljön.

A poszter elkészítésének feltételei:
– 33 db általad kiválasztott és megküldött fotó
– Ha színesben kéred akkor az eredeti színek alapján fognak szerepelni, ha a fekete fehér változatot, akkor pedig mindegyik színes fotót át fogom alakítani fekete-fehérré.
– Néhány fotóról egy-két mozzanat le fog maradni, hiszen a kockák nem szabványméretűek, de igyekszem úgy csinálni és úgy behelyezni őket, hogy a főszereplőkbe ne kerüljön nyisszantás.
– Szöveges rész lehet hosszú, vagy rövid, mely a kép aljára kerül elhelyezésre.
– A poszter keret nélkül kerül átadásra.

***

A montázs a következőket tartalmazza
– Egyedi design
– 350 grammos papír
– Fényes fóliázott kivitel
– A3-as, vagy A4-es méretben, ízlésedre bízva
– Keretet nem TARTALMAZ!
*A poszter ha elkészült, linket kapsz, melyen a vázat megtekintheted. Ha mindent rendben találsz, akkor előreutalás után indul a nyomdába, majd pedig postán maradó opcióval (Magyar Postán keresztül), vagy DPD futárral indul hozzád.