Szívecskés fényképes kollázs, Fotó ajándék

3.990Ft6.990Ft

  Választás törlése

Szívecskés fényképes kollázs, Fotó ajándék
Elmondanád mennyire szereted? Sok-sok gyönyörű fotó készült az esküvőtökön, a szeretteidről, a nyaralásotokról vagy a babátok első évéről? Beszéljenek helyetted a sok-sok gondosan kiválogatott fotók, hiszen ebben a digitális világban már igazi retró ajándéknak számít a kinyomtatott képkocka? Akkor válaszd ezt a szív alakú fotókollázst. Letisztult és egyedi formája biztos majd sok ember tekintetét fogja magához vonzani. A sok-sok fotóból összeépülő szívecskét a TE egyedi gondolataid fogják körbe ölelni. Írd le az érzéseid, tedd oda a közös dalotokat, vagy mondd el neki 100x is, hogy mennyire szereted. A posztert a fotók alatt egy idézettel, névvel, fontos dátummal, vagy a titkotokkal tudod lezárni. Frappáns ajándék lehet nászajándékba, esküvőre, születésnapokra, kerek évfordulókra, nyugdíjba menetelre, osztálytalálkozóra, vagyis minden jeles és különleges alkalomra.  A legjobb fotók méltó helyre kerülhetnének ebben a különleges formájú poszterben, hogy aztán rápillantva mindig visszajuttasson a múlt egy szegletébe. Ne hagyd a fotókat a telefonodba, engedd ki őket, hogy megmutogathassák magukat a virtuális világon kívül is!

***
A poszter elkészítésének feltételei:
– 37 db általad kiválasztott és megküldött fotó. A fotókat vásárlás után majd a visszaigazolásban megadott email címre várom!
– Néhány fotóról egy-két mozzanat le fog maradni, hiszen a kockák nem szabványméretűek, de igyekszem úgy csinálni és úgy behelyezni őket, hogy a főszereplőkbe ne kerüljön nyisszantás.
– Dátum, idézet, vers, kitől kapja az ajándékozott, illetve bármi amitől a poszter még különlegesebb lesz

***
A montázs a következőket tartalmazza
– Egyedi design
– 350 grammos papír (Kivéve digitális letöltésnél!)
– Fényes fóliázott kivitel (Kivéve digitális letöltésnéll)
– A3-as, vagy A4-es méretben, ízlésedre bízva

**
KÉRLEK RENDELÉS ELŐTT FIGYELMESEN OLVASD EL, határidőkről érdeklődj!
Nyomdai nyomtatás minden héten kizárólag PÉNTEKEN történik. Hogy az adott hét elhozatalába belefér-e az anyagod a rendelések számától függ, így kérlek ha határidőre kellene a poszter, rendelés előtt ÉRDEKLŐDJ! A nyomtatott termékek a hét szombati (Magyar Posta), vagy a következő hét hétfői (GLS futárszolgálat) napján kerülnek feladásra, és a posta illetve futárszolgálat általában 1-3 munkanapon belül kézbesíti azokat. A digitális termékek elkészítési határideje a fotók beérkezésétől számított 1-3 munkanap, de túlterheltség esetén, ez módosulhat! Ennél az opciónál a nyomtatásról Te gondoskodsz, akár több példányban is elő tudod hívni, és a postaköltség feléért ki tudod nyomtatni kis másoldákban, nyomdákban! Az elkészült terméket utalásod után nagy felbontású JPG/PDF fileként fogom megküldeni az email elérhetőségedre két féle méretben (A4/A3). A keretes termékek kizárólag futárszolgálat általi házhoz szállítással rendelhetők a méret és súly miatt. A sérülések elkerülése érdekében Magyar Postán keresztül a poszterek hengerben kerülnek kiszállításra A fényképkeret típusa: Fehér, Fiskbo A4, vagy 30×40 cm-es méretekben! A képen látható keret és dekoráció csak illusztrációként szolgál, nem képezi a termék részét. Fizetés kizárólag ELŐREUTALÁSSAL. Az utalási adatokat a váz elkészültekor, a link megküldésekor küldöm. A termék saját szellemi tulajdonom, így másolása tilos!

Nyomdai nap minden héten kizárólag PÉNTEKEN van, így az elkészitési határidőkről rendelés előtt kérlek érdeklődj!