Fényképes szerelmes pár poszter kollázs

3.990Ft6.990Ft

  Választás törlése

Fényképes szerelmes pár poszter kollázs → Termékleírás → KÉRLEK OLVASD VÉGIG! ✔
Elmondanád mennyire szereted? Sok-sok gyönyörű fotó készült az esküvőtökön, vagy a szeretteidről? Beszéljenek helyetted a sok-sok gondosan kiválogatott fotók? Akkor válaszd ezt a szerelmes pár alakot megformáló fotómontázst. Sok-sok képkockából álló, emberalakokat formázó, szöveggel, (idézettel, vagy ami rátok jellemző) megtűzdelt poszter. Frappáns ajándék lehet nászajándékba, kerek évfordulóra, megismerkedésetek alkalmára, szülinapokra, évfordulókra, vagyis minden jeles alkalomra

A poszter elkészítésének feltételei:
– Minimum 16, maximum 40 db általad kiválasztott és megküldött fotó
– Dátum, idézet, vers, kitől kapja az ajándékozott, illetve bármi amivel még megfűszereznéd a posztert

***

KÉRLEK RENDELÉS ELŐTT FIGYELMESEN OLVASD EL! → 1 rész ✔
Nyomtatott formában a poszterek:
– 350 grammos papírra nyomódnak, fényes fóliázott kivitelben
– Keretes vásárlásnál a keret Fiskbo márkájú fehér 30×40 cm-es, vagy A4-es méretű
– Keretes vásárlásnál a terméket a súly és méret miatt KIZÁRÓLAG futárszolgálattal tudom postázni!

***
KÉRLEK RENDELÉS ELŐTT FIGYELMESEN OLVASD EL! → 2 rész ✔
Nyomdai nyomtatás minden héten kizárólag PÉNTEKEN történik. Hogy az adott hét elhozatalába belefér-e az anyagod a rendelések számától függ, így kérlek ha határidőre kellene a poszter, rendelés előtt ÉRDEKLŐDJ! A nyomtatott termékek a hét szombati (Magyar Posta), vagy a következő hét hétfői (futárszolgálat) napján kerülnek feladásra, és a posta illetve futárszolgálat általában 1-3 munkanapon belül kézbesíti azokat. A digitális termékek elkészítési határideje a fotók beérkezésétől számított 2-3 munkanap, de túlterheltség esetén, ez módosulhat! Ennél az opciónál a nyomtatásról Te gondoskodsz, akár több példányban is elő tudod hívni, és a postaköltség feléért ki tudod nyomtatni kis másoldákban, nyomdákban! Az elkészült terméket utalásod után nagy felbontású fileként fogom megküldeni az email elérhetőségedre az általad kért méretben, ami lehet A4/A3, vagy 30×40 cm-es. A keretes termékek kizárólag futárszolgálat általi házhoz szállítással rendelhetők a méret és súly miatt. A sérülések elkerülése érdekében Magyar Postán keresztül a poszterek hengerben kerülnek kiszállításra A fényképkeret típusa: Fehér, Fiskbo A4, vagy 30×40 cm-es méretekben! A képen látható keret és dekoráció csak illusztrációként szolgál, nem képezi a termék részét. Fizetés kizárólag ELŐREUTALÁSSAL, magyarországi bankszámlaszámról. Az utalási adatokat a váz elkészültekor, vagy a visszaigazolásban küldöm meg. A termék saját szellemi tulajdonom, így másolása tilos!

Figyelem! 2024. július 23-tól-augusztus 28-áig a műhely nyári szabadság miatt ZÁRVA lesz! A rendelésfelvétel folyamatos,de a termékek szerkesztése csak 2024.08.29-től kezdődik! Rendelés előtt határidőkről MINDIG érdeklődj!