Fotókártya, fényképes leporello karácsonyra

5.500Ft

Fotókártya, fényképes leporello karácsonyra
A termék 2 db leporello fényképes kártyát tartalmaz, amely készülhet 2 különböző témakörű fotóval, de ugyanazzal a háttérrel.

***
Valami igazán személyeset szeretnél amikor dübörög a retró korszak? Valami cuki karácsonyi ajándékot keresel a nagyszülőknek, keresztszülőknek, apucinak vagy a távoli rokonoknak. Hihetetlen szuper képek készültek a karácsonyi fotózáson? Akkor ez a kihajtható leporello fotóalbum tökéletes választás lehet. Vidám színei, kicsi alakzata, karácsonyi hangulata összesen 16 db álló fotót rejt magában! Kihúzhatod, összecsukhatod, és nagy helyet sem foglal. Egy női retikül ideális társa, kiváló lakhelye lehet, hogy amikor dicsekedni kell a gyerkőccel, vagy a boldog pillanatokkal, csak elő kelljen kapni. Csodás választás a nagyszülőknek, akik a cukrászdában a traccsparti alatt szívesen villognak az unokákkal majd a barátoknak. Ez a pici súlytalan kártya bárhova be tud még kucorogni. Honvágy esetén gyógyszerként hathat a lélekre.

Figyelem!
Az ár 2 db kártyára vonatkozik, igy rögtön két helyre is el lehet őket ajándékozni, vagy egyet megtartani magunknak emlékbe! A kártya formájából adódóan kizárólag álló fotókkal készül! Ha azonban fekvő fotód van és a főszereplők vágás nélkül beférnek, akkor szívesen bele helyezem őket
Kártya mérete: 678mm x147mm, 1 db ablak mérete: 84,75 mm, Papír minőség: 250 grammos fényes műnyomó papír Szükséges fotók száma: 16 db
Rendelésed után a visszaigazolásban is megküldöm, milyen adatokra van szükségem a termék elkészítéséhez. A fotókat is majd az email címemre várom sok szeretettel!

KÉRLEK RENDELÉS ELŐTT FIGYELMESEN OLVASD EL, határidőkről érdeklődj!
A kártyák speciális eljárással készülnek, így kérlek számolj a hosszabb elkészítési idővel (nyomdaidő: akár: 3-7 munkanap!) Nyomdai nyomtatás minden héten kizárólag PÉNTEKEN történik. Hogy az adott hét elhozatalába belefér-e az anyagod a rendelések számától függ, így kérlek ha határidőre kellene a harmónika kártya, rendelés előtt ÉRDEKLŐDJ! A nyomtatott termékek a hét szombati (Magyar Posta), vagy a következő hét hétfői (GLS futárszolgálat) napján kerülnek feladásra, és a posta illetve futárszolgálat általában 1-3 munkanapon belül kézbesíti azokat. A képen látható keret és dekoráció csak illusztrációként szolgál, nem képezi a termék részét. Fizetés kizárólag ELŐREUTALÁSSAL magyarországi bankszámlaszámról. A termék saját szellemi tulajdonom, így másolása tilos!

Nyomdai nap minden héten kizárólag PÉNTEKEN van, így az elkészitési határidőkről rendelés előtt kérlek érdeklődj!