Kaparós sorsjegy legjobb barát barátnő ajándékkísérő

990Ft

Kaparós sorsjegy keresztszülő felkérő ajándékkísérő
Egyedi legjobb barátnő legjobb barát,  sorsjegy, hogy igazán frappánsan tudasd hogy mennyire különleges, mennyire szereted bármi történjék is, bárhova is fúj benneteket a szél. Természetesen NEM CSAK erre az alkalomra kiváló ajándék ez a sorsjegy, hanem tökéletes ajándékkísérő is az általad kreált szöveggel. Vannak titkos gondolataid? Esetleg valami aranyos bejelenteni valód van? Így csomagolnád be a jókívánságaid? Esetleg a még titkosabb kuponkódot amit majd csak a nagy nap után élvezhetnek? Netalán nem tudsz részt venni az ünneplésben de mégis küldenél Neki valami frappánsat? Babalátogatóba szeretnél olyat ami igazán vicces? Ha ez a kis kártya célba ér, a mosoly garantáltan elmaradhatatlan lesz. Hogy mi fér bele egy ilyen picike kis kaparós rész alá? Hát szárnyaljon a fantáziád és hidd el meglesz a gyümölcse. Néhány ötlet a teljessége igénye nélkül: – Rejthetsz bele kuponkódot, bolt nevet, ahol elkölthet egy keretösszeget, workshopot, QR kódot, hogy tovább szövődjenek az izgalmak. De persze jöhetnek a jókívánságok, egyedi gondolatok, dátumok, Egy apró ajándék megannyi lehetőséggel! Kötheted a virágcsokor szélére, a plüssmackó kezére, vagy az ajándékod tetejét is díszítheti! Postán is feladhatod, de egy megható pillanat közepén a kézbe is nyomhatod. Tökéletes titkos üzenet rejtő sorsjegy, hogy igazán egyedi, személyes ajándékot is kapjanak egy neves eseményen Tőled! Tényleg csak rajtad múlik milyen örömöt, egyediséget csempészel a kör alakú kaparós rész mezőjébe. Erre a meglepetésre biztosan nem fognak számítani. Gondold ki az ajándékot, és vásárlás után küldd meg nekem a szöveget! Biztosan jó érzés lesz neked is ahogy a barátaid / rokonaid / izgatottan kapargatják a sorsjegyet, vagy nézik gyermeki lélekkel vajon mit is kaptak igazából.

Figyelem! A sorsjegy a következőket tartalmazza
– Egyedi design
– Egyedi általad megírt titkos üzenet! (maximum 12 szó)
– A felirat ne legyen túl hosszú, mert olvashatatlanná válik!!!
– 350 grammos papír
– A6-os méret (105×148 mm)

KÉRLEK RENDELÉS ELŐTT FIGYELMESEN OLVASD EL, vagy érdeklődj az elkészitési határidőkről!
Nyomdai nyomtatás minden héten kizárólag PÉNTEKEN történik, az adott héten csütörtök délig leadott rendelésekre. A nyomtatott termékek a hét szombati
napján (Magyar Posta), vagy a következő hét hétfői napján kerülnek postázásra (GLS futárszolgálat).

Figyelem! 2024. július 23-tól-augusztus 28-áig a műhely nyári szabadság miatt ZÁRVA lesz! A rendelésfelvétel folyamatos,de a termékek szerkesztése csak 2024.08.29-től kezdődik! Rendelés előtt határidőkről MINDIG érdeklődj!