Karácsonyfa poszter egyedi karácsonyi kollázs

4.500Ft6.990Ft

  Választás törlése

Karácsonyfa poszter egyedi karácsonyi kollázs, fotós karácsonyi ajándékkísérő
Igazi harmóniában éltek a családtagjaiddal? Mindennél többet jelent nektek a családi egység? Sok a közös fotó rólatok, vagy a családtagjaitokról? Tegyétek a műtermi, vagy otthon készült téli képeket ebbe a helyes karácsonyi dekoros poszterbe. Biztosan telitalálat lesz a nagyiknak nagypapáknak, nagynéniknek, vagy keresztszülőknek, amit aztán a fa alá, vagy az ünnepi asztalra is kirakhatnak az adventi koszorú közelségébe. Így a lakás ünnepi dísze is lehet ez a különleges, a Ti fotóitokból összeállított poszter. Ha vége az ünnepeknek, tedd el a többi dísz közé, hogy jövőre újra elő tudd venni. Biztosan nagy öröm lesz amikor egy év után  előkerül. Ajándékba is kitűnő választás, de akár a fotózáson kapott remekműveket is kiválóan tudja őrizni!

***
A fényképes poszter elkészítésének feltételei:
– 15 db általad gondosan kiválogatott fotó.
– Vásárlásod után a visszaigazolásban küldöm meg mi van szükségem pontosan a poszter elkészítéséhez. A fotókat az email címemre várom.

***
KÉRLEK RENDELÉS ELŐTT FIGYELMESEN OLVASD EL, határidőkről érdeklődj!
Nyomdai nyomtatás minden héten kizárólag PÉNTEKEN történik. Hogy az adott hét elhozatalába belefér-e az anyagod a rendelések számától függ, így kérlek ha határidőre kellene a poszter, rendelés előtt ÉRDEKLŐDJ! A nyomtatott termékek a hét szombati (Magyar Posta), vagy a következő hét hétfői (GLS futárszolgálat) napján kerülnek feladásra, és a posta illetve futárszolgálat általában 1-3 munkanapon belül kézbesíti azokat. A keretes termékek kizárólag futárszolgálat általi házhoz szállítással rendelhetők a méret és súly miatt. A sérülések elkerülése érdekében Magyar Postán keresztül a poszterek hengerben kerülnek kiszállításra A fényképkeret típusa: Fehér, Fiskbo A4, vagy 30×40 cm-es méretekben! A képen látható keret és dekoráció csak illusztrációként szolgál, nem képezi a termék részét. Fizetés kizárólag ELŐREUTALÁSSAL magyarországi bankszámláról. Az utalási adatokat a váz elkészültekor, a link megküldésekor küldöm. A termék saját szellemi tulajdonom, így másolása tilos!

A kapott képek minőségéért nem tudok felelősséget vállalni és NINCS módomban jelezni a rossz, gyenge minőségű fotókat. Ez a Te posztered lesz, kérlek, szentelj neki annyi időt, hogy gondosan válogatod ki az alapanyagot

Nyomdai nap minden héten kizárólag PÉNTEKEN van, így az elkészitési határidőkről rendelés előtt kérlek érdeklődj! Keretes terméket méret és súly miatt GLS-sel tudok küldeni. HATÁRIDŐKRŐL MINDIG ÉRDEKLŐDJ!!!