Karácsonyfa poszter egyedi karácsonyi kollázs

4.500Ft6.990Ft

  Választás törlése

Karácsonyfa poszter egyedi karácsonyi kollázs, fotós karácsonyi ajándékkísérő
Igazi harmóniában éltek a családtagjaiddal? Mindennél többet jelent nektek a családi egység? Sok a közös fotó rólatok, vagy a családtagjaitokról? Tegyétek a műtermi, vagy otthon készült téli képeket ebbe a helyes karácsonyi dekoros poszterbe. Biztosan telitalálat lesz a nagyiknak nagypapáknak, nagynéniknek, vagy keresztszülőknek, amit aztán a fa alá, vagy az ünnepi asztalra is kirakhatnak az adventi koszorú közelségébe. Így a lakás ünnepi dísze is lehet ez a különleges, a Ti fotóitokból összeállított poszter. Ha vége az ünnepeknek, tedd el a többi dísz közé, hogy jövőre újra elő tudd venni. Biztosan nagy öröm lesz amikor egy év után  előkerül. Ajándékba is kitűnő választás, de akár a fotózáson kapott remekműveket is kiválóan tudja őrizni!

***
A fényképes poszter elkészítésének feltételei:
– 15 db általad gondosan kiválogatott fotó.
– Vásárlásod után a visszaigazolásban küldöm meg mi van szükségem pontosan a poszter elkészítéséhez. A fotókat az email címemre várom.

***
KÉRLEK RENDELÉS ELŐTT FIGYELMESEN OLVASD EL, határidőkről érdeklődj!
Nyomdai nyomtatás minden héten kizárólag PÉNTEKEN történik. Hogy az adott hét elhozatalába belefér-e az anyagod a rendelések számától függ, így kérlek ha határidőre kellene a poszter, rendelés előtt ÉRDEKLŐDJ! A nyomtatott termékek a hét szombati (Magyar Posta), vagy a következő hét hétfői (GLS futárszolgálat) napján kerülnek feladásra, és a posta illetve futárszolgálat általában 1-3 munkanapon belül kézbesíti azokat. A keretes termékek kizárólag futárszolgálat általi házhoz szállítással rendelhetők a méret és súly miatt. A sérülések elkerülése érdekében Magyar Postán keresztül a poszterek hengerben kerülnek kiszállításra A fényképkeret típusa: Fehér, Fiskbo A4, vagy 30×40 cm-es méretekben! A képen látható keret és dekoráció csak illusztrációként szolgál, nem képezi a termék részét. Fizetés kizárólag ELŐREUTALÁSSAL magyarországi bankszámláról. Az utalási adatokat a váz elkészültekor, a link megküldésekor küldöm. A termék saját szellemi tulajdonom, így másolása tilos!

A kapott képek minőségéért nem tudok felelősséget vállalni és NINCS módomban jelezni a rossz, gyenge minőségű fotókat. Ez a Te posztered lesz, kérlek, szentelj neki annyi időt, hogy gondosan válogatod ki az alapanyagot

Nyomdai nap minden héten kizárólag PÉNTEKEN van, így az elkészitési határidőkről rendelés előtt kérlek érdeklődj!