Karácsonyi kaparós sorsjegy, vicces ajándék

990Ft

Karácsonyi kaparós sorsjegy, vicces ajándék
Vicces egyedi kaparós sorsjegy ajándék, hogy igazán frappánsan add át az ajándékod, gondolatod, vagy az útravaló idézeted. Ebbe a sorsjegybe elfér a szereteted, a huncutságod, és humorod is. Csak rajtad múlik milyen örömöt csempészel a kártya “mögé”. Termékleírás:
– Méret: A6-os (105×148 mm)
– Papír: 300 grammos

***
KÉRLEK RENDELÉS ELŐTT FIGYELMESEN OLVASD EL!
A rendelésed beérkezése után küldöm a vázat egy link segítségével, valamint az elszámolást az utalásodhoz. Ha a vázzal mindent rendben találtál és az utalásod is beérkezett, 2-3 munkanapon belül postázom a terméket. Figyelem! Sima feladásnál elvesztés esetén felelősséget vállalni nem tudok, ragszám hiányában kerestetni NEM tudom! Nagyobb darabszámban szeretnél? Kérlek ebben az esetben a határidőkről belső üzenetben érdeklődj! Fizetés kizárólag ELŐREUTALÁSSAL, magyarországi bankszámlaszámról. Figyelem! Az új kata törvényeknek megfelelően cégnek munkát végezni, valamint cégnek számlát kiállítani nem áll módomban, ideértve az egyéni vállalkozót is, ezért EV-s számláról kérlek ne utalj! A termék saját szellemi tulajdonom, így másolása tilos! A képen látható dekoráció csak illusztrációként szolgál, nem képezi a termék részét.

További minták:
https://www.nanettodesign.com/termekkategoria/karacsony/kaparos-sorsjegy-karacsony/

Figyelem! 2024. július 23-tól-augusztus 28-áig a műhely nyári szabadság miatt ZÁRVA lesz! A rendelésfelvétel folyamatos,de a termékek szerkesztése csak 2024.08.29-től kezdődik! Rendelés előtt határidőkről MINDIG érdeklődj!