Karácsonyi kaparós sorsjegy, üdvözlőlap A6

990Ft

Karácsonyi kaparós sorsjegy, üdvözlőlap A6
Kaparós sorsjegy a fantáziádra bízva. Lepd meg szeretted ezzel a frappáns sorsjeggyel. Nem kell drága ajándék, elég egy frappáns és jól kigondolt ötlet is! Ebbe a sorsjegybe belerakhatod a szereteted, a huncutságod, és humorod is, és biztosan jó érzés lesz neked is ahogy izgatottan kapargatja a sorsjegyet az ajándékozott. Jöhet egy szép rövid idézet, versike, refrén, vagy egy fotó hogy Veled találkozzon amikor végez a kaparással! Jó élmény lehet egy általad kreált vacsora, egy közös filmezés, mozizás, vagy egy titkos randi helyszínét is beleírhatod! Tényleg csak rajtad múlik milyen örömöt csempészel a kártya “mögé”. Tökéletes ajándékkísérő lehet az általad kreált szöveggel. Vannak titkos gondolataid? Esetleg valami aranyos bejelenteni valód van? Így csomagolnád be a jókívánságaid? Esetleg a még titkosabb kuponkódot amivel tudod óriási örömet tudsz Neki szerezni? Netalán nem tudsz részt venni az ünneplésben de mégis küldenél Neki valami frappánsat? Ha ez a kis kártya célba ér, a mosoly garantáltan elmaradhatatlan lesz. Jöhetnek a jókívánságok, egyedi gondolatok, dátumok, Egy apró ajándék megannyi lehetőséggel! Kötheted a virágcsokor szélére, a plüssmackó kezére, vagy az ajándékod tetejét is díszítheti! Postán is feladhatod, de egy megható pillanat közepén a kézbe is nyomhatod. Tökéletes titkos üzenet rejtő sorsjegy, hogy igazán egyedi, személyre szóló ajándékot is kapjanak egy neves eseményen Tőled! Tényleg csak rajtad múlik milyen örömöt, egyediséget csempészel a kör alakú kaparós rész mezőjébe. Erre a meglepetésre biztosan nem fognak számítani.

A sorsjegy a következőket tartalmazza
– Egyedi design
– Egyedi általad megírt titkos üzenet
– 350 grammos papír
– A6-os méret (105×148 mm)
– Figyelem! A felirat ne legyen túl hosszú, mert olvashatatlanná válik!!!

KÉRLEK RENDELÉS ELŐTT FIGYELMESEN OLVASD EL, határidőkről érdeklődj!
Nyomdai nyomtatás minden héten kizárólag PÉNTEKEN történik. Hogy az adott hét elhozatalába belefér-e az anyagod a rendelések számától függ, így kérlek ha határidőre kellene a sorsjegy, rendelés előtt ÉRDEKLŐDJ! A sorsjegyek postai úton a hét szombati (Magyar Posta), vagy a következő hét hétfői (GLS futárszolgálat) napján kerülnek feladásra, és a posta (elsőbbségi feladással) illetve futárszolgálat általában 1-3 munkanapon belül kézbesíti azokat. A képen látható keret és dekoráció csak illusztrációként szolgál, nem képezi a termék részét. Fizetés kizárólag ELŐREUTALÁSSAL magyarországi bankszámláról. Az utalási adatokat elszámolást a váz elkészültekor, a link megküldésekor küldöm. A termék saját szellemi tulajdonom, így másolása tilos!

Nyomdai nap minden héten kizárólag PÉNTEKEN van, így az elkészitési határidőkről rendelés előtt kérlek érdeklődj! Keretes terméket méret és súly miatt GLS-sel tudok küldeni. HATÁRIDŐKRŐL MINDIG ÉRDEKLŐDJ!!!