Karácsonyi képeslapcsomag 6 db-os

2.400Ft

Fényképes karácsonyi fényképes képeslapcsomag 6 db egyforma / garnitúra
Szereted a hagyományokat? Jó érzés adni a másiknak? Imádod a karácsonyi adventi időszakot? Akkor készíts egy forró csokoládét és a családoddal, vagy Te magad írd tele ezeket a csuda szép egyedi képeslapokat Szeretteid részére. A gyerekeket is be lehet vonni ebbe az elfoglaltságba, és az sem baj, ha nem tud még írni. A gyerekrajzok, a rúzsos puszik mind-mind még egyedibbé teszik ezeket az üdvözlőlapokat.

A képeslapcsomag a következőket tartalmazza
– Méret: 210×100 mm
– 6 db /csomag
– Borítóoldala fényképpel ellátott
– 350 grammos papír
– Fényes fóliázott kivitelű előlap
– Hátoldala papír, megegyezik a képeslapok szabvány kinézetével, így írni lehet rá, a bélyeg könnyen ráragasztható
– Hátoldala 1 db mini ikonnal díszített

Figyelem!
A termék borítékot NEM tartalmaz!
Egy garnitúra (6 db) képeslapcsomag ugyanazzal a fotóval és ugyanazzal a design-nal készül!

Postázás
– Magyar Postával POSTÁN MARADÓ opcióval (A méret és súly miatt ezt már a postás NEM viszi ki házhoz) Kérlek rendelés leadásnál erre figyelj!
– GLS-sel háztól házig

KÉRLEK RENDELÉS ELŐTT FIGYELMESEN OLVASD EL, határidőkről érdeklődj!
Nyomdai nyomtatás minden héten kizárólag PÉNTEKEN történik. Hogy az adott hét elhozatalába belefér-e az anyagod a rendelések számától függ, így kérlek ha határidőre kellene a naptár, rendelés előtt ÉRDEKLŐDJ! A nyomtatott termékek a hét szombati (Magyar Posta), vagy a következő hét hétfői (GLS futárszolgálat) napján kerülnek feladásra, és a posta illetve futárszolgálat általában 1-3 munkanapon belül kézbesíti azokat. Fizetés kizárólag ELŐREUTALÁSSAL magyarországi bankszámláról. A képeslaphoz a fotót vásárlásod után e-mailben várom, de a visszaigazolásban minden szükséges információt el fogok küldeni, ami a termék elkészítéséhez szükséges. Fizetés kizárólag ELŐREUTALÁSSAL, magyarországi bankszámlaszámról. Az utalási adatokat a rendelésed után, a visszaigazolásban küldöm meg. A termék saját szellemi tulajdonom, így másolása tilos!

A kapott kép minőségéért nem tudok felelősséget vállalni és NINCS módomban jelezni a rossz, gyenge minőségű fotókat. Ez a Te képeslapcsomagod lesz, kérlek, szentelj neki annyi időt, hogy gondosan válogatod ki az alapanyagot

Nyomdai nap minden héten kizárólag PÉNTEKEN van, így az elkészitési határidőkről rendelés előtt kérlek érdeklődj! Keretes terméket méret és súly miatt GLS-sel tudok küldeni. HATÁRIDŐKRŐL MINDIG ÉRDEKLŐDJ!!!