2024-es karácsonyi fényképes képeslap 6 db

2.600Ft

Karácsonyi fényképes képeslapcsomag 6 db-os
Szereted a hagyományokat? Jó érzés adni a másiknak? Imádod a karácsonyi adventi időszakot? Akkor készíts egy forró csokoládét és a családoddal, vagy Te magad írd tele ezeket a csuda szép egyedi képeslapokat Szeretteid részére. A gyerekeket is be lehet vonni ebbe az elfoglaltságba, és az sem baj, ha nem tud még írni. A gyerekrajzok, a rúzsos puszik mind-mind még egyedibbé teszik ezeket az üdvözlőlapokat.

A képeslapcsomag a következőket tartalmazza
– Méret: 210×100 mm
– 6 db /csomag
– Borítóoldala fényképpel ellátott
– 350 grammos papír
– Fényes fóliázott kivitelű előlap
– Hátoldala papír, megegyezik a képeslapok szabvány kinézetével, így írni lehet rá, a bélyeg könnyen ráragasztható
– Hátoldala 1 db mini ikonnal díszített

Figyelem!
A termék borítékot NEM tartalmaz!
Egy garnitúra (6 db) képeslapcsomag ugyanazzal a fotóval és ugyanazzal a design-nal készül!

Postázás
– Magyar Postával POSTÁN MARADÓ opcióval (A méret és súly miatt ezt már a postás NEM viszi ki házhoz) Kérlek rendelés leadásnál erre figyelj!
– GLS-sel háztól házig

KÉRLEK RENDELÉS ELŐTT FIGYELMESEN OLVASD EL, határidőkről érdeklődj!
Nyomdai nyomtatás minden héten kizárólag PÉNTEKEN történik. Hogy az adott hét elhozatalába belefér-e az anyagod a rendelések számától függ, így kérlek ha határidőre kellene a naptár, rendelés előtt ÉRDEKLŐDJ! A nyomtatott termékek a hét szombati (Magyar Posta), vagy a következő hét hétfői (GLS futárszolgálat) napján kerülnek feladásra, és a posta illetve futárszolgálat általában 1-3 munkanapon belül kézbesíti azokat. Fizetés kizárólag ELŐREUTALÁSSAL magyarországi bankszámláról. A képeslapokhoz a fotókat vásárlásod után e-mailben várom, de a visszaigazolásban minden szükséges információt el fogok küldeni, ami a  termék elkészítéséhez szükséges. Az utalási adatokat a váz elkészültekor, a link megküldésekor küldöm. Fizetés kizárólag előreutalással  A termék saját szellemi tulajdonom, így másolása tilos!

A kapott képek minőségéért nem tudok felelősséget vállalni és NINCS módomban jelezni a rossz, gyenge minőségű fotókat. Ez a Te képeslapcsomagod lesz, kérlek, szentelj neki annyi időt, hogy gondosan válogatod ki az alapanyagot

Figyelem! 2024. július 23-tól-augusztus 28-áig a műhely nyári szabadság miatt ZÁRVA lesz! A rendelésfelvétel folyamatos,de a termékek szerkesztése csak 2024.08.29-től kezdődik! Rendelés előtt határidőkről MINDIG érdeklődj!