Számos poszter fényképes szülinapra évforduló

4.990Ft7.500Ft

  Választás törlése

Számos poszter fényképes szülinapra évfordulóra → KÉRLEK OLVASD VÉGIG! → 1 rész ✔
Ennek a számos poszternek a közepén az általad megadott szám fog állni, melyet kitölthetsz fotóval, de akár szabadon is hagyhatod fehér színben. Rendelésed után a visszaigazolásban minden szükséges információt meg fogok küldeni ami a poszter elkészítéséhez szükséges. A fotókat a vásárlásod után az email címemre várom. Fotók száma:
– 2 db álló formátumú fotó (esetleg 2 db tartalékfotó), mely a számokba kerülnek elhelyezésre, ha szeretnéd kitölteni.
– Körítő fotók: minimum 10, maximum 30 db, mely a számokat fogja körbefuttatni
– 1-2 db (esetleg tartalék) kiugró fotó, amik körbe lesznek vágva, és amitől még különlegesebbé válik a poszter (opcionális)

***
RENDELÉS ELŐTT FIGYELMESEN OLVASD EL, határidőkről érdeklődj! 2 rész ✔
Nyomdai nyomtatás minden héten kizárólag PÉNTEKEN történik. Hogy az adott hét elhozatalába belefér-e az anyagod a rendelések számától függ, így kérlek ha határidőre kellene a poszter, rendelés előtt ÉRDEKLŐDJ! A nyomtatott termékek a hét szombati (Magyar Posta), vagy a következő hét hétfői (GLS futárszolgálat) napján kerülnek feladásra, és a posta illetve futárszolgálat általában 1-3 munkanapon belül kézbesíti azokat. A digitális termékek elkészítési határideje a fotók beérkezésétől számított 2-5 munkanap, de túlterheltség esetén, ez módosulhat! Ennél az opciónál a nyomtatásról Te gondoskodsz, akár több példányban is elő tudod hívni, és a postaköltség feléért ki tudod nyomtatni kis másoldákban, nyomdákban! Az elkészült terméket utalásod után nagy felbontású fileként fogom megküldeni az email elérhetőségedre az általad kért méretben méretezve (A4, A3, vagy 30×40 cm). A keretes termékek kizárólag futárszolgálat – GLS – általi házhoz szállítással rendelhetők a méret és súly miatt. A sérülések elkerülése érdekében Magyar Postán keresztül a poszterek hengerben kerülnek kiszállításra A fényképkeret típusa és színe: Fehér, Fiskbo (alap ikea keret) A4, vagy Fehér, Fiskbo 30×40 cm-es! A mintákon látható keretek és dekoráció csak illusztrációként szolgál, nem képezi a termék részét. Fizetés kizárólag ELŐREUTALÁSSAL, magyarországi bankszámlaszámról. Az utalási adatokat rendelésed utáni visszaigazolásban küldöm meg. Figyelem! Az új kata törvényeknek megfelelően cégnek munkát végezni, valamint cégnek számlát kiállítani nem áll módomban, ideértve az egyéni vállalkozót is, ezért EV-s számláról kérlek ne utalj! A termék saját szellemi tulajdonom, így másolása tilos!

Figyelem! 2024. július 23-tól-augusztus 28-áig a műhely nyári szabadság miatt ZÁRVA lesz! A rendelésfelvétel folyamatos,de a termékek szerkesztése csak 2024.08.29-től kezdődik! Rendelés előtt határidőkről MINDIG érdeklődj!