Keresztszülő felkérő kaparós sorsjegy – meghívó

990Ft

Keresztszülő felkérő sorsjegy, hogy igazán frappánsan tudasd a leendő keresztanyunak és keresztapunak, hogy bizony számitotok rájuk egy igen hosszú közös úton. Természetesen NEM CSAK erre az alkalomra kiváló ajándék ez a sorsjegy, hanem tökéletes ajándék kisérő is az általad kreált szöveggel. Vannak titkos gondolataid? Esetleg valami aranyos bejelenteni valód van? Így csomagolnád be a jókívánságaid? Esetleg a még titkosabb kuponkódot amit majd csak a nagy nap után élvezhetnek? Netalán nem tudsz részt venni az ünneplésben de mégis küldenél Neki valami frappánsat? Babalátogatóba szeretnél olyat ami igazán vices? Ha ez a kis kártya célba ér, a mosoly garantáltan elmaradhatatlan lesz. Hogy mi fér bele egy ilyen picike kis kaparós rész alá? Hát szárnyaljon a fantáziád és hidd el meglesz a gyümölcse. Néhány ötlet a teljessége igénye nélkül: – Rejthetsz bele kuponkódot, bolt nevet, ahol elkölthet egy keretösszeget, workshopot, QR kódot, hogy tovább szövődjenek az izgalmak. De persze jöhetnek a jókívánságok, egyedi gondolatok, dátumok, Egy apró ajándék megannyi lehetőséggel! Kötheted a virágcsokor szélére, a plüssmackó kezére, vagy az ajándékod tetejét is díszítheti! Postán is feladhatod, de egy megható pillanat közepén a kézbe is nyomhatod.

Tökéletes titkos üzenet rejtő sorsjegy, hogy igazán egyedi, személyes ajándékot is kapjanak egy neves eseményen Tőled! Tényleg csak rajtad múlik milyen örömöt, egyediséget csempészel a kör alakú kaparós rész mezőjébe. Erre a meglepetésre biztosan nem fognak számítani. Gondold ki az ajándékot, és vásárlás után küldd meg nekem a szöveget! Biztosan jó érzés lesz neked is ahogy a barátaid / rokonaid / izgatottan kapargatják a sorsjegyet, vagy nézik gyermeki lélekkel vajon mit is kaptak igazából.

Figyelem!
A külső szöveg is módosítható!
A sorsjegy a következőket tartalmazza
– Egyedi design
– Egyedi általad megírt titkos üzenet! (maximum 12 szó)
– A felirat ne legyen túl hosszú, mert olvashatatlanná válik!!!
– 350 grammos papír
– A6-os méret (105×148 mm)

KÉRLEK RENDELÉS ELŐTT FIGYELMESEN OLVASD EL!
Nyomdai nyomtatás minden héten kizárólag PÉNTEKEN történik, az adott héten csütörtök délig leadott rendelésekre.
A nyomtatott termékek a hét szombati napján (Magyar Posta), vagy a következő hét hétfői napján kerülnek postázásra (GLS futárszolgálat).

Figyelem! 2024. július 23-tól-augusztus 28-áig a műhely nyári szabadság miatt ZÁRVA lesz! A rendelésfelvétel folyamatos,de a termékek szerkesztése csak 2024.08.29-től kezdődik! Rendelés előtt határidőkről MINDIG érdeklődj!