Kislány újszülött csillagtérkép, emléklap csillagkép

2.990Ft4.990Ft

    Reset options
  Választás törlése

Biztosan vannak olyan pillanatok az életedben, amire mindig fogsz emlékezni.
Ez a csillagtérkép kifejezetten kislányos stílusban készült, hogy valami igazán egyedivel büszkélkedjen a kis hercegnő szobája. Igazán kedves emlék megörökíteni hogyan álltak akkor a csillagok, amikor Ő becsöppent az életünkbe.
A posztert a helyes grafikai elemek, és színvilág teszi még barátságosabbá.
Kitűnő választás keresztelőre, babaszületésre, névadóra, születésnapra vagy az első zsúrra.
Vajon tudod-e azt, hogy pontosan milyen csillagképek rajzolódtak ki az égen?
Küldd el a városnevet, az évet, pontos dátumot esetleg órát percet, hogy a csillagjaid amik Veled voltak a nagy napon poszter formájában is megjelenhessenek.

Frappáns ajándék lehet nászajándékba, keresztelőre, vagyis minden jeles és különleges alkalomra.
Újszülött érkezik? Vagy keresztelőre készültök? Frappáns ajándék lehet minden jeles alkalomra. A legmeghatározóbb dátum méltó helyre kerülhetne ebben a különleges formájú poszterben, hogy aztán rápillantva mindig visszajuttasson a múlt egy szegletébe, és igazi emlékőrzőként szolgáljon a lakás egy központi szegletében.
A poszterre kérheted a csillagnevek feltüntetését, de ha nem szeretnéd, anélkül fog elkészülni. Rakhatsz rá idézetet, rátok illő titkos gondolatokat, vagy szívhez szóló versrészletet is!
A képen valósan az általad megadott dátum csillagképe fog megjelenni az általad megadott helyhez, időponthoz igazodva.

***
KÉRLEK RENDELÉS ELŐTT FIGYELMESEN OLVASD EL!
Nyomdai nyomtatás minden héten kizárólag csütörtökön/pénteken történik, az adott héten szerda délig leadott rendelésekre.
A nyomtatott termékek a hét pénteki, vagy a következő hét hétfői napján kerülnek postázásra.
A digitális termékek elkészítési határideje 1-2 munkanap. Ennél az opciónál a nyomtatásról Te gondoskodsz, akár több példányban is elő tudod hívni, és a postaköltség feléért ki tudod nyomtatni kis másoldákban, nyomdákban!
Az elkészült terméket utalásod után nagy felbontású JPG/PDF fileként fogom megküldeni az email elérhetőségedre 2 féle méretben (A4/A3).

A keretes termékek kizárólag futárszolgálat általi házhoz szállítással rendelhetők (GLS Futárszolgálat) a sérülések elkerülése érdekében.
Magyar Postán keresztül postán maradó küldeményként adhatóak fel a poszterek. A rongálások elkerülés érdekében hengerben kerülnek kiszállításra.

Nyomdai nap minden héten kizárólag PÉNTEKEN van, így az elkészitési határidőkről rendelés előtt kérlek érdeklődj!