Kislány újszülött fényképes szülinapi emléklap, poszter

3.990Ft6.990Ft

  Választás törlése

Az első pillanatok montázs

Egy különleges meglepetéssel szeretnél beállítani a babaköszöntő buliba? Sikerült megörökíteni pár igazán különleges fotót a kórházban, vagy közvetlen utána az első hetekben? Foglald egy különleges poszterbe a születéskori legszebb képeket. Az elkészült remekmű a gyerekszoba díszeként, vagy ajándékba is kitűnő választás lehet  A fotókat a bárányok, naci, katica, gólya és csodás pasztell színvilága fogja még egyedibbé varázsolni, körbeölelni. Különleges stílusa és egyedülálló grafikája mindig odavonzza majd a pillantásotok, hogy az idő kerekét meglassítva vissza tudjatok ugrani oda, amikor ebben a csodás időszakban éltetek. Kiváló ajándék lehet nagyiknak, nagypapáknak, távoli rokonoknak, keresztapuknak, keresztanyuknak vagy nagybácsiknak, nagynéniknek is. Ha pedig Te adnád az ünnepelt családnak az első éves évfordulóra, biztos nem marad szárazon mikor kinyitják és megpillantják ezt az emléklapot, hiszen a mai rohanó világban a képnyomtatás mindig addig tolódik, amíg végül el nem felejtődik. Adj maradandó, ötletes és frappánsan egyedit, ami még sok-sok év múlva is meghálálja magát.

***
A fényképes poszter / emléklap elkészítésének feltétele:
– Minimum 7, maximum 12 db fotó
– Baba születési adatai

***
KÉRLEK RENDELÉS ELŐTT FIGYELMESEN OLVASD EL!
Nyomdai nyomtatás minden héten kizárólag PÉNTEKEN történik, így rendelés előtt célszerű érdeklődni a határidőkről! A nyomtatott termékek a hét szombati (Magyar Posta), vagy a következő hét hétfői napján (GLS) kerülnek felvételre, és másnap kiszállításra.
A digitális termékek elkészítési határideje a fényképek, adatok beérkezésétől számított 1-2 munkanap. Ennél az opciónál a nyomtatásról Te gondoskodsz, akár több példányban is elő tudod hívni, és a postaköltség feléért ki tudod nyomtatni kis másoldákban, nyomdákban! Az elkészült terméket utalásod után nagy felbontású JPG/PDF fileként fogom megküldeni az email elérhetőségedre 2 féle méretben (A4/A3).

A keretes termékek kizárólag futárszolgálat általi házhoz szállítással rendelhetők a sérülések elkerülése érdekében. Magyar Postán keresztül a poszterek a rongálások elkerülés érdekében hengerben kerülnek kiszállításra A fényképkeret színe és típusa: fehér, Fiskbo A4, vagy 30×40 cm-es méretekben!

 

Figyelem! 2024. július 23-tól-augusztus 28-áig a műhely nyári szabadság miatt ZÁRVA lesz! A rendelésfelvétel folyamatos,de a termékek szerkesztése csak 2024.08.29-től kezdődik! Rendelés előtt határidőkről MINDIG érdeklődj!