Egyedi fényképes mozaikfotó, mozaikkép

12.500Ft14.500Ft

  Választás törlése

Fotómozaik mozaikfotó mozaikkép fotó fényképes kollázs
Születésnapi poszter nászajándék Különleges ajándékra vágysz? Rengeteg fotó halmozódott fel a telefonodban? Készíts a fotókból egy mozaik posztert. Nemcsak egyedi és különleges, hanem vidám, rengeteg pillanatot visszavarázsoló emlékfalatka. Bármilyen alkalomra szánod, biztos sikere lesz. Kitűnő ajándék lehet például nászajándékba, kerek évfordulókra, házassági évfordulóra, vagy egy közös barát köszöntésére. A poszter maximum 100 db mozaik fotóval készül, valamint 1 db főfotóval ami lehet álló, vagy fekvő formátumú! A poszter szabadon választott méretben érhető el 50×70 cm-es méretig. Akár meglévő képkeretbe is tudom vágatni. Különleges ajándékra vágysz? Rengeteg fotó halmozódott fel a telefonodban? Készíts a fotókból egy mozaik posztert. Nemcsak egyedi és különleges, hanem vidám, rengeteg pillanatot visszavarázsoló emlékfalatka. Bármilyen alkalomra szánod, biztos sikere lesz. Kitűnő ajándék lehet például nászajándékba, kerek évfordulókra, házassági évfordulóra, vagy egy közös barát köszöntésére.

***
Elkészítési feltétel:
– 1 db főfotó, amit majd körbeszőnek a mini, mozaikfotók
– Minimum 50 db, maximum 100 db mozaikfotó (A fotókat vásárlásod után e-mailben küldöm meg. A megrendelésed után a visszaigazolásban minden szükséges információt el fogok küldeni, ami a poszter elkészítéséhez szükséges.!) A váz ha elkészült egy link segítségével küldöm meg szemrevételezésre.

***
KÉRLEK RENDELÉS ELŐTT FIGYELMESEN OLVASD EL, határidőkről érdeklődj!
Nyomdai nyomtatás minden héten kizárólag PÉNTEKEN történik. Hogy az adott hét elhozatalába belefér-e az anyagod a rendelések számától függ, így kérlek ha határidőre kellene a poszter, rendelés előtt ÉRDEKLŐDJ! A nyomtatott termékek a hét szombati (Magyar Posta), vagy a következő hét hétfői (GLS futárszolgálat) napján kerülnek feladásra, és a posta illetve futárszolgálat általában 1-3 munkanapon belül kézbesíti azokat. A digitális termékek elkészítési határideje a fotók beérkezésétől számított 2-7 munkanap, de túlterheltség esetén, ez módosulhat! Ennél az opciónál a nyomtatásról Te gondoskodsz, akár több példányban is elő tudod hívni, és a postaköltség feléért ki tudod nyomtatni kis másoldákban, nyomdákban! Az elkészült terméket utalásod után nagy felbontású JPG/PDF fileként fogom megküldeni az email elérhetőségedre az által kért méretben. A keretes termékek kizárólag futárszolgálat általi házhoz szállítással rendelhetők a méret és súly miatt. A sérülések elkerülése érdekében Magyar Postán keresztül a poszterek hengerben kerülnek kiszállításra A fényképkeret típusa: Fehér, Fiskbo A4, vagy 30×40 cm-es méretekben! A képen látható keret és dekoráció csak illusztrációként szolgál, nem képezi a termék részét. Fizetés kizárólag ELŐREUTALÁSSAL, magyarországi bankszámlaszámról. Az utalási adatokat a váz elkészültekor, a link megküldésekor küldöm. A termék saját szellemi tulajdonom, így másolása tilos!

Nyomdai nap minden héten kizárólag PÉNTEKEN van, így az elkészitési határidőkről rendelés előtt kérlek érdeklődj!