Skandináv keresztrejtvény – Egyedi megfejtéssel

6.000Ft

  Választás törlése

Skandináv rejtvény az igényeidre szabva.
Mondanivalód van? Közöld skandináv rejtvényben.
Legyen az házassági évforduló, születésnap, esküvő, de akár a születendő babátok nemét vagy nevét is tudathatod a szeretteiddel.
A skandináv rejtvény tökéletes ajándék.
Az üzenethez a rejtvény megfejtésén keresztül vezet az út, így ez egyszerre szórakoztat, kíváncsivá tesz, összehozza a családot megnevettet és örömöt szerez.
Az üzenetet Te határozod meg, ahhoz készül a rejtvény.
A rejtvényoldalt az általad küldött fotó teszi még egyedibbé.
A termékhez egy A3-as méretű poszter is jár, mely a rejtvény megfejtése után átadható és kikerülhet a falra a jeles nap dicsőségére.
Mielőtt azonban felkerülne végleges helyére ne felejtsétek el a QR kódos rejtvényt is megoldani. Kapja elő mindenki a telefonját, lássuk ki lesz a leggyorsabb.

***

A termék tartalma:
1. A4-es méretű kitöltetlen rejtvény, hátoldalán címlappal
2. A3-as méretű poszter, melynek egyik fele a megoldást tartalmazó rejtvényből áll, a másik fele pedig egy egyedi grafikájú magazin oldal az általad megküldött üzenetekkel és egy darab fotóval díszítve – 350 grammos papírra nyomva, fóliázva a tökéletes minőség érdekében.
3. QR kód, melynek szövegét te határozod meg.

Papírminőség:
A4-es lap – rejtvényújsághoz hasonló papír a tökéletes rejtvényfejtési élményhez
A3-as lap – 300 grammos műnyomó papír, fényes fóliázott kivitel

Fontos! Kérlek vedd figyelembe!
A rejtvény feladványát Te határozod meg, de lehet, hogy bizonyos szavak nem lesznek megfelelőek, ezért kérlek adj meg több lehetőséget a megrendelésed elküldése után.

Digitális termék vásárlása esetén a file-t az email címedre fogom küldeni, ami letöltés után annyiszor sokszorosítható, amennyiszer szeretnéd. A nyomtatásról Neked kell gondoskodnod!

Kedves Látogató! A webshop 2020. január 20-tól január 28-ig zárva tart. A rendelésfelvétel folyamatos. A rendelések feldolgozása azonban 2020. január 29-én kezdődik meg!