A5-ös egyedi karácsonyi képeslap

990Ft

    Reset options
  Választás törlése

programot, vagy ajándéknevet? Akkor add meg az instrukciókat ebben a mókás szókereső képeslapban. Biztosan jó érzés lesz ahogy keresi a szeretted nagy szemekkel az általad elrejtett szavakat! Ha kreatív vagy igazi kincseket is elrejthetsz a képeslapon! Egy élményt, vagy közös programot, így tökéletes ajándék lehet nemcsak gyerekeknek, hanem felnőtteknek is egyaránt. Nem mindig a drága ajándékokban rejlik a nagy öröm, hiszen az együtt töltött minőségi idő, kreatív ötletek mindig megmaradnak az emléketekben! Szükséges szavak száma: Minimum 1 db, maximum 25 db szó.
További minták:
https://www.nanettodesign.com/termekkategoria/karacsony/szokereso-kepeslapok/

***
A képeslap nyomtatott verzióban a következőket tartalmazza:
– Egyedi design
– 400 grammos papír
– A5-ös méret
– 4 db A5-ös képeslap

***
KÉRLEK RENDELÉS ELŐTT FIGYELMESEN OLVASD EL, határidőkről érdeklődj!
Nyomdai nyomtatás minden héten kizárólag PÉNTEKEN történik. Hogy az adott hét elhozatalába belefér-e az anyagod a rendelések számától függ, így kérlek ha határidőre kellene a termék, rendelés előtt ÉRDEKLŐDJ! A nyomtatott termékek a hét szombati (Magyar Posta), vagy a következő hét hétfői (GLS futárszolgálat) napján kerülnek feladásra, és a posta illetve futárszolgálat általában 1-3 munkanapon belül kézbesíti azokat. A digitális termékek elkészítési határideje a fotók beérkezésétől számított 1-3 munkanap, de túlterheltség esetén, ez módosulhat! Ennél az opciónál a nyomtatásról Te gondoskodsz, akár több példányban is elő tudod hívni kis másoldákban, nyomdákban! Az elkészült terméket utalásod után nagy felbontású JPG/PDF fileként fogom megküldeni az email elérhetőségedre A5 méretben. Az utalásokat kizárólag magyarországi bankszámláról tudom befogadni! Fizetés: ELŐREUTALÁSSAL A képen látható keret és dekoráció csak illusztrációként szolgál, nem képezi a termék részét. A termék borítékot NEM tartalmaz!

Figyelem! 2024. július 23-tól-augusztus 28-áig a műhely nyári szabadság miatt ZÁRVA lesz! A rendelésfelvétel folyamatos,de a termékek szerkesztése csak 2024.08.29-től kezdődik! Rendelés előtt határidőkről MINDIG érdeklődj!