A5-ös egyedi vicces képeslap

990Ft

    Reset options
  Választás törlése

Szeretnél valami frappáns de szívhez szóló ajándékot adni Szeretteidnek?
Írd le a szavakat amik Őt jellemzik, hiszen a sok pozitív szónak mosolyra húzó ereje is van. De hogy ne csak olvasással teljesen ez a nap, üljetek le együtt és keressétek meg ezeket a tulajdonságokat a szókereső rejtvényben. Biztosan sok örömet hoz majd így ez a különleges képeslap.

***
A képeslap nyomtatott verzióban a következőket tartalmazza:
– Egyedi design
– 400 grammos papír
– A5-ös méret
– 4 db A5-ös képeslap

KÉRLEK RENDELÉS ELŐTT FIGYELMESEN OLVASD EL, határidőkről érdeklődj!
Nyomdai nyomtatás minden héten kizárólag PÉNTEKEN történik. Hogy az adott hét elhozatalába belefér-e az anyagod a rendelések számától függ, így kérlek ha határidőre kellene a termék, rendelés előtt ÉRDEKLŐDJ! A nyomtatott termékek a hét szombati (Magyar Posta), vagy a következő hét hétfői (GLS futárszolgálat) napján kerülnek feladásra, és a posta illetve futárszolgálat általában 1-3 munkanapon belül kézbesíti azokat. A digitális termékek elkészítési határideje a fotók beérkezésétől számított 1-3 munkanap, de túlterheltség esetén, ez módosulhat! Ennél az opciónál a nyomtatásról Te gondoskodsz, akár több példányban is elő tudod hívni kis másoldákban, nyomdákban! Az elkészült terméket utalásod után nagy felbontású JPG/PDF fileként fogom megküldeni az email elérhetőségedre A5 méretben. Az utalásokat kizárólag magyarországi bankszámláról tudom befogadni! Fizetés: ELŐREUTALÁSSAL A képen látható keret és dekoráció csak illusztrációként szolgál, nem képezi a termék részét. A termék borítékot NEM tartalmaz!

 

Figyelem! 2024. július 23-tól-augusztus 28-áig a műhely nyári szabadság miatt ZÁRVA lesz! A rendelésfelvétel folyamatos,de a termékek szerkesztése csak 2024.08.29-től kezdődik! Rendelés előtt határidőkről MINDIG érdeklődj!