Szülinapi vicces mérföldkő poszter – Arany évek

4.500Ft6.000Ft

    Reset options
  Választás törlése

Szülinapi vicces mérföldkő poszter – Arany évek
Gondolkodsz a kerek évfordulón milyen igazán egyedi ajándékkal lepnéd meg a családod, közeli hozzátartozód, vagy barátaid? Valami olyasmit szeretnél ami nem jön veled szemben minden bolt kirakatában? Ez a szülinapi poszter biztosan neked is mosolyt csal az arcodra, hát még ha belerakod egy frappáns képkeretbe és a buli közepén átadod! A posztert a vidám egyedi grafika, az eltelt évek legemlékezetesebb eseményei és megrajzolt ikonjai teszik feledhetetlenné. Ugye mennyi minden történt 70, 60, 50 40, vagy akárcsak 30 év alatt? Mintha csak most lett volna, hogy feltalálják a Béres cseppet! Pedig bizony az még a 70-es években történt! És ki emlékszik a Trabantra? Vagy az első mobiltelefonokra? És kinek milyen kedves emléket idéz fel a Commodore 64-es számítógép? Ez a poszter a szülinapos évétől függően, ami 30-tól 70 éves korig bármelyik évre elkészülhet, feleleveníti ezeket az életutakat! Biztos jó lesz a hangulat, ha átadás után előszeditek a korszak egy-egy közös élményét, emlékét, vagy csak nosztalgiáztok egy jó nagyot. Hogy még személyre szólóbb legyen a poszter, a kép közepére az ünnepelt keresztneve kerül felapplikálásra. A bal felső sarokba a születési évszám kerül, a jobb sarokba lentre pedig egy helyes kis rövid üzenet általad.

A poszter elkészítésének feltételei:
Írd meg megrendelés leadásakor a születési évet, ahonnan majd indul a poszter
(1951 és 1991 közötti időintervallumban)
Írd meg a szülinapos keresztnevét, vagy becenevét
Írd meg kitől kapja a szülinapos a posztert
Elérhető méretek: 30×40 cm

***
KÉRLEK RENDELÉS ELŐTT FIGYELMESEN OLVASD EL, határidőkről érdeklődj!

Nyomdai nyomtatás minden héten kizárólag PÉNTEKEN történik. Hogy az adott hét elhozatalába belefér-e az anyagod a rendelések számától függ, így kérlek ha határidőre kellene a poszter, rendelés előtt ÉRDEKLŐDJ! A nyomtatott termékek a hét szombati (Magyar Posta), vagy a következő hét hétfői (GLS futárszolgálat) napján kerülnek feladásra, és a posta illetve futárszolgálat általában 1-3 munkanapon belül kézbesíti azokat. A keretes termékek kizárólag futárszolgálat általi házhoz szállítással rendelhetők a méret és súly miatt. A sérülések elkerülése érdekében Magyar Postán keresztül a poszterek hengerben kerülnek kiszállításra A fényképkeret típusa: Fehér, Fiskbo 30×40 cm-es méretben! A képen látható keret és dekoráció csak illusztrációként szolgál, nem képezi a termék részét. Fizetés kizárólag ELŐREUTALÁSSAL, magyarországi bankszámláról. Az utalási adatokat a váz elkészültekor, a link megküldésekor küldöm. A termék saját szellemi tulajdonom, így másolása tilos!

Figyelem! 2024. július 23-tól-augusztus 28-áig a műhely nyári szabadság miatt ZÁRVA lesz! A rendelésfelvétel folyamatos,de a termékek szerkesztése csak 2024.08.29-től kezdődik! Rendelés előtt határidőkről MINDIG érdeklődj!