Tanúfelkérő kaparós sorsjegy – Egyedi titkos üzenet

990Ft

E G Y E D I  KAPARÓS SORSJEGY ÁLTALAD KREÁLT JÓKÍVÁNSÁGGAL, VAGY MEGLEPETÉSSEL!
***

Unod a sablonos meghívókat, felkérőket? Meg szeretnéd nevettetni a legjobb barátodat? Esetleg szuper emlékezetesen jelentenéd be neki a nagy napot, és a tanúfelkéréseteket? Igazán frappánsan szeretnéd felkérni a rokonodat? Csomagold be a dátumot és a helyszínt egy igazán igényes és egyedi kaparós sorsjegybe! A szeretted nemcsak a kártyán fog meghökkenni, de ha igazán kreatív vagy, a benne lévő szövegtől is dob egy hátast! Vagy talán még a zsepijét is előveszi meghatottságában. De szerintem hangosan fog felkacagni és nyugtázza: Köszönöm, hogy rám gondoltatok! Add fel postán, vagy nyomd a kezébe! Bárhogy is küldöd, biztos nem gondol arra, hogy egy csodás szerepet kap egy különleges napon. Hogy mi fér bele egy ilyen picike kis kaparós rész alá? Egy helyszín, dátum, rövid idézet, frappáns gondolatok, de akár egy sejtelmes vicces üzenet is. Szárnyaljon a fantáziád és hidd el meglesz a gyümölcse. Egy apró ajándék megannyi lehetőséggel! Tökéletes titkos üzenet rejtő sorsjegy, hogy igazán egyedi, személyes ajándékot is kapjanak egy neves esemény előtt Tőled! Tényleg csak rajtad múlik milyen örömöt, egyediséget csempészel a kör alakú kaparós rész mezőjébe. Erre a meglepetésre biztosan nem fognak számítani. Biztosan jó érzés lesz neked is ahogy a barátod / rokonod / izgatottan kapargatja a sorsjegyet, vagy nézik gyermeki lélekkel vajon mit is szeretnél ezzel üzenni neki!

Figyelem!
A külső szöveg is módosítható!
A sorsjegy a következőket tartalmazza
– Egyedi design
– Egyedi általad megírt titkos üzenet! (maximum 12 szó)

Figyelem!

A felirat ne legyen túl hosszú, mert olvashatatlanná válik!!!
– 350 grammos papír
– A6-os méret (105×148 mm)

***
KÉRLEK RENDELÉS ELŐTT FIGYELMESEN OLVASD EL!
Nyomdai nyomtatás minden héten kizárólag PÉNTEKEN történik, az adott héten csütörtök délig leadott rendelésekre.
A nyomtatott termékek a hét szombati napján (Magyar Posta), vagy a következő hét hétfői napján kerülnek postázásra (GLS futárszolgálat).

Figyelem! 2024. július 23-tól-augusztus 28-áig a műhely nyári szabadság miatt ZÁRVA lesz! A rendelésfelvétel folyamatos,de a termékek szerkesztése csak 2024.08.29-től kezdődik! Rendelés előtt határidőkről MINDIG érdeklődj!