1 éves szülinapi emléklap, mérföldkő poszter

3.000Ft6.000Ft

  Választás törlése

Készülsz már a nagy napra? 1 éves lesz hamarosan a kislányod kisfiad, vagy a szeretted gyermek, porontya? Ugye milyen gyorsan eltelt ez a 12 hónap? Foglald egy különleges poszterbe kisfiad, vagy kislányod elmúlt hónapjainak legszebb emlékeit. Családi fotózásokra, vagy egyszerűen a gyerekszoba díszeként is igazán egyedi darab lehet. Ha az első szülinapot egy különleges zsúrral, vagy partival ünnepled meg, kitűnő dekorációs kellékként is szolgálhat. Ültesd elé a kisfiad és kattints vele pár fotót! A fotókat az elefánt, tigris, mosómaci, lepkék, felhők, kenguruk, mókus, varázserdő és csodás vidám színvilága fogja egyedivé varázsolni, körbeölelni. A kép jellegzetes, páratlan stílusa és különleges grafikája mindig odavonzza majd a pillantásotok, hogy az idő kerekét meglassítva vissza tudjatok ugrani oda, amikor ebben a csodás időszakban éltetek. Kiváló ajándék lehet babalátogatóba, nagynéniként, keresztanyuként, az első év megünneplésének alkalmából. Biztos sok kéz végigfut a poszteren, amikor megpillantják ezt az emléklapot, hiszen a nevezetes dátumok, szokások, első szavak, főbb adatok és kedvenc időtöltések is felapplikálásra kerülnek. Adj maradandó, ötletes és igazán frappánsan egyedit, ami még sok-sok év múlva is egy kedves emlékőrző falatka lesz a ház egy kiemelt szegletében. Kérheted keretezve, és 3 féle méretben az A4-estől az A3-asig, vagy 30×40 cm-esben is.

***
A poszter elkészítésének feltétele:
– A vásárlás után általam megküldött és kitöltve visszaküldött kérdéssorozat

***
KÉRLEK RENDELÉS ELŐTT FIGYELMESEN OLVASD EL!
Nyomdai nyomtatás minden héten kizárólag PÉNTEKEN történik, így rendelés előtt célszerű érdeklődni a határidőkről! A nyomtatott termékek a hét szombati (Magyar Posta), vagy a következő hét hétfői napján (futárszolgálat által) kerülnek kiszállításra. A digitális termékek elkészítési határideje a fényképek, adatok beérkezésétől számított 1-3 munkanap. Ennél az opciónál a nyomtatásról Te gondoskodsz.
A keretes termékek kizárólag futárszolgálat általi házhoz szállítással rendelhetők a sérülések elkerülése érdekében. Magyar Postán keresztül a poszterek a rongálások elkerülés érdekében hengerben kerülnek kiszállításra A fényképkeret színe és típusa: fehér, Fiskbo A4, vagy 30×40 cm-es méretekben érhetőek el!

 

Nyomdai nap minden héten kizárólag PÉNTEKEN van, így az elkészitési határidőkről rendelés előtt kérlek érdeklődj!