Fényképes szülinapi poszter – Body forma

3.990Ft6.990Ft

  Választás törlése

Készülsz a nagy napra?
Már 1 éves a kisfiad, kislányod, vagy szeretted gyermeke? Akkor jó helyen jársz.
Ez a poszter nemcsak body formába ötvözi az általad elküldött fotókat, hanem jó pár adatot is tartalmaz az elmúlt időszak eseményeiből.
Mindig jó érzés lesz ránézni és nosztalgiázni azon az időszakon, ami most már a múlt egy csodálatos időszakát foglalja össze.

Poszter elkészítésének feltétele:
– 6 db cuki fotó a főszereplőről
– Adatok amikhez majd a kérdéssort a visszaigazolásban fogom a részedre megküldeni

***
KÉRLEK RENDELÉS ELŐTT FIGYELMESEN OLVASD EL!
Nyomdai nyomtatás minden héten kizárólag PÉNTEKEN történik. Hogy az adott hét elhozatalába belefér-e az anyagod a rendelések számától függ, így kérlek ha határidőre kellene a poszter, rendelés előtt ÉRDEKLŐDJ! A nyomtatott termékek a hét szombati (Magyar Posta), vagy a következő hét hétfői (GLS futárszolgálat) napján kerülnek feladásra, és a posta illetve futárszolgálat általában 1-3 munkanapon belül kézbesíti azokat. A keretes termékek kizárólag futárszolgálat általi házhoz szállítással rendelhetők a méret és súly miatt. A sérülések elkerülése érdekében Magyar Postán keresztül a poszterek hengerben kerülnek kiszállításra A fényképkeret típusa: Fehér, Fiskbo A4, vagy 30×40 cm-es méretekben! A képen látható keret és dekoráció csak illusztrációként szolgál, nem képezi a termék részét. Fizetés kizárólag ELŐREUTALÁSSAL magyarországi bankszámláról. Az utalási adatokat a váz elkészültekor, a link megküldésekor küldöm. A termék saját szellemi tulajdonom, így másolása tilos!

Nyomdai nap minden héten kizárólag PÉNTEKEN van, így az elkészitési határidőkről rendelés előtt kérlek érdeklődj!