2 éves kislány fényképes emléklap, szülinapi táblaposzter

3.990Ft6.990Ft

  Választás törlése

2 éves kislány emléklap, születésnapi egyedi táblaposzter
Különleges emléklap posztert keresel? Már kettő éves a kislány gyermeked? Foglald egy különleges poszterbe leányzód elmúlt hónapjainak legszebb fotóit. Kapd elő a telefonod és válogasd ki az elmúlt 12 hónap legjobb 6 pillanatát és örökítsd meg őket egy számos poszter formájába. Családi fotózásokra, vagy a gyerekszoba díszeként is igazán egyedi darab lehet. Ha a második szülinapot egy különleges zsúrral / partival ünnepled meg, kitűnő dekorációs kellékként is szolgálhat. Ültesd elé a kislányod és kattints vele pár fotót! A kettes számot a rengeteg adat, információ öleli körbe, hogy véletlenül se felejtsük el a második év legfontosabb állomásait, mint kedvenc zenék, ételek, vagy friss adatok. A poszter egyedi stílusa és különleges grafikája mindig odavonzza majd a pillantásotok, hogy az idő kerekét meglassítva vissza tudjatok ugrani oda, amikor ebben a csodás időszakban éltetek. Ha pedig Te adnád az ünnepelt családjának a második szülinapi zsúrra,  évfordulóra, biztos nem marad szem szárazon, mikor kinyitják és megpillantják ezt az emléklapot, hiszen a mai rohanó világban a képnyomtatás mindig addig tolódik, amíg végül el nem felejtődik. Adj maradandó, ötletes és frappánsan egyedit, ami még sok-sok év múlva is meghálálja magát.

***
A fényképes poszter / emléklap elkészítésének feltétele:
– 6 db fotó
– Adatok (Rendelésed után, a visszaigazolásban küldöm meg, milyen adatokra van szükségem. A fotókat is majd az email címemre várom sok szeretettel!)

KÉRLEK RENDELÉS ELŐTT FIGYELMESEN OLVASD EL, határidőkről érdeklődj!
Nyomdai nyomtatás minden héten kizárólag PÉNTEKEN történik. Hogy az adott hét elhozatalába belefér-e az anyagod a rendelések számától függ, így kérlek ha határidőre kellene a poszter, rendelés előtt ÉRDEKLŐDJ! A nyomtatott termékek a hét szombati (Magyar Posta), vagy a következő hét hétfői (GLS futárszolgálat) napján kerülnek feladásra, és a posta illetve futárszolgálat általában 1-3 munkanapon belül kézbesíti azokat. A digitális termékek elkészítési határideje a fotók beérkezésétől számított 1-3 munkanap, de túlterheltség esetén, ez módosulhat! Ennél az opciónál a nyomtatásról Te gondoskodsz, akár több példányban is elő tudod hívni, és a postaköltség feléért ki tudod nyomtatni kis másoldákban, nyomdákban! Az elkészült terméket utalásod után nagy felbontású JPG/PDF fileként fogom megküldeni az email elérhetőségedre két féle méretben (A4/A3). A keretes termékek kizárólag futárszolgálat általi házhoz szállítással rendelhetők a méret és súly miatt. A sérülések elkerülése érdekében Magyar Postán keresztül a poszterek hengerben kerülnek kiszállításra A fényképkeret típusa: Fehér, Fiskbo A4, vagy 30×40 cm-es méretekben! A képen látható keret és dekoráció csak illusztrációként szolgál, nem képezi a termék részét.
Fizetés kizárólag ELŐREUTALÁSSAL. Az utalási adatokat a váz elkészültekor, a link megküldésekor küldöm.

Nyomdai nap minden héten kizárólag PÉNTEKEN van, így az elkészitési határidőkről rendelés előtt kérlek érdeklődj!