Egyedi fényképes falinaptár A3, A4, A5 méretekben

2.300Ft5.000Ft

  Választás törlése

Egyedi fényképes falinaptár nagyiknak, nagyszülőknek és saját magunknak!
Mi lehet fontosabb az életünkben, mint a családunkban, szeretetteink között átélt különböző ünnepi pillanatok, melyek mindenkor megédesítik, megszínesítik minden napjainkat. Rohanó világunkban életünk kiemelkedő eseményei legyen az akár babaszületés, keresztelő, esküvő, diplomaátadási ünnepség, ballagás vagy akár házassági évforduló, ezek mind-mind megismételhetetlen pillanatok, melyeket szép fotók formájában megörökítünk. Ezeket az elkészült fotókat viszontláthatjuk egy igazán egyedi ajándék formájában, mely nem más, mint a fotókból elkészített fényképes naptár. Naptárat ajándékozni nemcsak decemberben a karácsony közeledtével lehet csináltatni, hanem az év bármely hónapjában ajándékba lehet csomagolni. Egy kiváló és különleges meglepetés, hisz az év minden hónapján, lapozgatva a naptárat felidézhetjük magunk is és családtagjaink is a felejthetetlen emlékeket. Egyedi tervezésű különleges falinaptárammal szeretnék hozzájárulni az ajándékozás öröméhez és ahhoz, hogy ami fontos volt életükben, azt ne felejtsék el soha! A falinaptár 2 féle minőségben és 3 féle méretben (A5, A4, A3) készül. A falinaptár 12 oldalas, attól a hónaptól indul amelyikkel szeretnéd. Előlap külön ár ellenében kérhető!

KÉRLEK RENDELÉS ELŐTT FIGYELMESEN OLVASD EL, határidőkről érdeklődj!
Nyomdai nyomtatás minden héten kizárólag PÉNTEKEN történik. Hogy az adott hét elhozatalába belefér-e az anyagod a rendelések számától függ, így kérlek ha határidőre kellene a naptár, rendelés előtt ÉRDEKLŐDJ! A nyomtatott termékek a hét szombati (Magyar Posta), vagy a következő hét hétfői (GLS futárszolgálat) napján kerülnek feladásra, és a posta illetve futárszolgálat általában 1-3 munkanapon belül kézbesíti azokat. Fizetés kizárólag ELŐREUTALÁSSAL magyarországi bankszámláról. A naptárhoz a fotókat vásárlásod után e-mailben várom, de a visszaigazolásban minden szükséges információt el fogok küldeni, ami a naptár elkészítéséhez szükséges. Az utalási adatokat a váz elkészültekor, a link megküldésekor küldöm. Fizetés kizárólag előreutalással  A termék saját szellemi tulajdonom, így másolása tilos!

Sima kivitel:
250 grammos minőségi papírra nyomva – nem fog év végén sem felgöngyölődni a papír a falról.

Műnyomó kivitel:
300 grammos papír fényesebb felülettel, melyen a nyomat is picit fényesebben hat.
Ez is tartós, év végén se fog pöndörödni.

Postázás
Magyar Postával postán maradóként (postahivatalba fog érkezni a küldemény, a súly és méret miatt a postás NEM viszi ki házhoz!)
– 1 db A4-es küldhető, valamint
– 2 db A5-ös méretű
További darab számokban vagy nagyobb méretben (A3) kizárólag futárral (GLS) kérhető a naptár a méret és súly miatt!

A naptár jellemzői:
– Műanyag átlátszó előlap
– Fehér fémspirál, fehér akasztó
– Egyedi design (külön nem választható, rendelésed után megszerkesztem a naptárodat, elküldöm a vázat az elszámolással és ha mindent rendben találsz és az utalásod is beérkezett küldöm az anyagod a nyomdába, végül az általad kért szállítási móddal hozzád!)
– 12 oldalas
– Előlapot NEM tartalmaz, ha azonban szeretnél, külön ár ellenében kérhető

A kapott képek minőségéért nem tudok felelősséget vállalni és NINCS módomban jelezni a rossz, gyenge minőségű fotókat. Ez a Te naptárod lesz, kérlek, szentelj neki annyi időt, hogy gondosan válogatod ki az alapanyagot

Figyelem! Nyári szabadság 2022. 07.19-től-08.20-ig. Ez idő alatt a rendelésfelvétel folyamatos, de az első nyomdai nap: 2022.08.26. Digitális termékek készítése 2022.08.10-től. Rendelésed előtt határidőkről mindenképp ÉRDEKLŐDJ!