Apák napja fényképes poszter, kollázs

3.300Ft5.990Ft

  Választás törlése

Elmondanád mennyire szereted? Van egy pár meghatározó fényképed, ami mindenképp megérdemli, hogy egy csodás helyre költözzön végre telefonodból? Beszéljenek helyetted a közös élmények, vagy meghatározó pillanatok? Akkor válaszd ezt az A betűből montázs posztert. Az A betűt a fotóid teszik egyedivé, a feliratok pedig az Apát fogják még jobban erősíteni. Gyűjts össze jó pár fotót, írd össze a jellemző szuper tulajdonságokat, és a végeredmény biztosan mosolyt csal majd a világ legjobb Apukájának a szemébe. A poszter minimum 6 fotót tartalmaz, de ha ennél több fotód lenne, akkor azt is sok szeretettel várom maximum 12 darabig. A kép alá és felé, pedig elfér a nevetek, egy dátum, vagy rátok jellemző idézet is, vagy titkos huncutságotok, hogy még személyesebb és egyedibb legyen ez a különleges ajándék. Frappáns ajándék lehet születésnapra, évfordulóra. Kirakhatjátok a munkahelyre, vagy épp a műhely egy kedves szegletébe, hogy Apa és gyereke mindig egymásra tudjon nézni, a nap bármely szakaszában. Kérheted színesben, vagy fekete fehérben is!

***
A poszter elkészítésének feltételei:
– Minimum 6, maximum 12 db fotó
– Néhány fotóról egy-két mozzanat le fog maradni, hiszen a kockák nem szabványméretűek, de igyekszem úgy csinálni és úgy behelyezni őket, hogy a főszereplőkbe ne kerüljön nyisszantás.

***
KÉRLEK RENDELÉS ELŐTT FIGYELMESEN OLVASD EL!
Nyomdai nyomtatás minden héten kizárólag PÉNTEKEN történik, így rendelés előtt célszerű érdeklődni a határidőkről! A nyomtatott termékek a hét szombati (Magyar Posta), vagy a következő hét hétfői napján (GLS) kerülnek kiszállításra. A digitális termékek elkészítési határideje a fényképek, adatok beérkezésétől számított 1-2 munkanap. Ennél az opciónál a nyomtatásról Te gondoskodsz, akár több példányban is elő tudod hívni, és a postaköltség feléért ki tudod nyomtatni kis másoldákban, nyomdákban! Az elkészült terméket utalásod után nagy felbontású JPG/PDF fileként fogom megküldeni az email elérhetőségedre 2 féle méretben (A4/A3). A keretes termékek kizárólag futárszolgálat általi házhoz szállítással rendelhetők a sérülések elkerülése érdekében. Magyar Postán keresztül a poszterek a rongálások elkerülés érdekében hengerben kerülnek kiszállításra A fényképkeret színe és típusa: fehér, Fiskbo A4, vagy 30×40 cm-es méretekben!

Nyomdai nap minden héten kizárólag PÉNTEKEN van, így az elkészitési határidőkről rendelés előtt kérlek érdeklődj!