Fényképes horgász ajándék pecásoknak

3.990Ft6.990Ft

  Választás törlése

Fényképes horgászós, pecás fotós ajándék
Férjed, barátod, szerelmed óriási horgász? Mindig várja a megfelelő pillanatot amikor elosonhat a szenvedélyének élni? Akkor biztos jó sok fotó őrzi a trófeákat, a megannyi élményt, vagy a csodás felszerelést, csalikat, helyszíneket. Közelgő szülinapra, évfordulóra, barátoknak kiváló ajándék lehet, ha ezeket a varázslatos horgászós pillanatokat egy különleges világú poszterbe öntöd. Megtűzdelheted idézettel, egy frappáns gondolattal, vagy a személyes üzeneteddel.  A szükséges fotók száma: 20 db.  A rendelésed utáni visszaigazolásban minden szükséges információt meg fogok küldeni, ami a poszter elkészítéséhez szükséges.

***
A fényképes poszter elkészítésének feltételei:
– 20 db általad kiválasztott fotó (vízszintes, függőleges elrendezésű is), melyeket majd az email címemre várok sok szeretettel
– Feliratok, ami a poszter széleire kerül felapplikálásra (opcionális)

KÉRLEK RENDELÉS ELŐTT FIGYELMESEN OLVASD EL, határidőkről érdeklődj!
Nyomdai nyomtatás minden héten kizárólag PÉNTEKEN történik. Hogy az adott hét elhozatalába belefér-e az anyagod a rendelések számától függ, így kérlek ha határidőre kellene a poszter, rendelés előtt ÉRDEKLŐDJ! A nyomtatott termékek a hét szombati (Magyar Posta), vagy a következő hét hétfői (GLS futárszolgálat) napján kerülnek feladásra, és a posta illetve futárszolgálat általában 1-3 munkanapon belül kézbesíti azokat. A digitális termékek elkészítési határideje a fotók beérkezésétől számított 1-3 munkanap, de túlterheltség esetén, ez módosulhat! Ennél az opciónál a nyomtatásról Te gondoskodsz, akár több példányban is elő tudod hívni, és a postaköltség feléért ki tudod nyomtatni kis másoldákban, nyomdákban! Az elkészült terméket utalásod után nagy felbontású fileként fogom megküldeni az email elérhetőségedre két féle méretben (A4/A3). A keretes termékek kizárólag futárszolgálat – GLS – általi házhoz szállítással rendelhetők a méret és súly miatt. A sérülések elkerülése érdekében Magyar Postán keresztül a poszterek hengerben kerülnek kiszállításra A fényképkeret típusa: Fehér, Fiskbo A4, vagy 30×40 cm-es méretekben! A képen látható keret és dekoráció csak illusztrációként szolgál, nem képezi a termék részét. Fizetés kizárólag ELŐREUTALÁSSAL, magyarországi bankszámlaszámról. Az utalási adatokat a váz elkészültekor, a link megküldésekor küldöm. A termék saját szellemi tulajdonom, így másolása tilos!

Nyomdai nap minden héten kizárólag PÉNTEKEN van, így az elkészitési határidőkről rendelés előtt kérlek érdeklődj!