Fényképes instragram szülinapi poszter, legjobb barátnő

3.990Ft6.990Ft

  Választás törlése

Fényképes instragram szülinapi kollázs nem csak legjobb barátnődnek!
Elmondanád mennyire szereted? Sok-sok gyönyörű fotó készült az esküvőtökön, a külföldi nyaralásotokon, vagy a szeretteidről? Beszéljenek helyetted a gondosan kiválogatott fotók? Esetleg a telefonos képekből szeretnél egy maradandó emlékfalatot készíteni? Akkor válaszd ezt a vidám, fényképes rengeteg képkockából álló fotókollázst. Ehhez a képhez összesen 36 db fotóra van szükségem. A posztert igazán egyedivé az általad elküldött gondolatok, szavak, dalszöveg, vagy versidézet teszi még személyesebbé, beszédesebbé. Kiváló ajándék lehet nászajándékba, kerek évfordulós születésnapokra, keresztelőre, névnapra, nyugdíjba vonulásra, legjobb barátnőnek, férj urunknak, vagyis minden jeles alkalomra. Gyűjtsd össze a fotókat az unokákról, a házi kedvencekről, vagy a családotokról és kerüljenek a fotók a méltó helyükre, hiszen sokkal izgalmasabb kinyomtatva látni őket, mint a telefon tárolójába süllyeszteni a csodás, közös élményeket. Örökítsd meg egy különleges egyedi poszterben az elmúlt éved, vagy időszakod egy-egy meghatározó pillanatát. A retro fotókról se feledkezzünk meg, hiszen biztosan olyan is a kezedbe tud akadni ha nagyon belemerülsz a válogatásba. Igazán mutatós lehet a mai kor és régmúlt összeolvasztása egy kollázson. Vicces, vagy akár romantikus meglepetésnek is tökéletes, hiszen csak a fantázia szabhat határt annak, milyen témakörben készíted el ezt a falképet.

***
A poszter elkészítésének feltétele:
– Minimum 36 db fotó
– Idézetek, feliratok, titkos üzenetek

***
KÉRLEK RENDELÉS ELŐTT FIGYELMESEN OLVASD EL!
Nyomdai nyomtatás minden héten kizárólag PÉNTEKEN történik, így rendelés előtt célszerű érdeklődni a határidőkről! A nyomtatott termékek a hét szombati (Magyar Posta), vagy a következő hét hétfői napján (futárszolgálat által) kerülnek kiszállításra. A digitális termékek elkészítési határideje a fényképek, adatok beérkezésétől számított 1-3 munkanap. Ennél az opciónál a nyomtatásról Te gondoskodsz.

A keretes termékek kizárólag futárszolgálat általi házhoz szállítással rendelhetők a sérülések elkerülése érdekében. Magyar Postán keresztül a poszterek a rongálások elkerülés érdekében hengerben kerülnek kiszállításra A fényképkeret színe és típusa: fehér, Fiskbo A4, vagy 30×40 cm-es méretekben érhetőek el!

Nyomdai nap minden héten kizárólag PÉNTEKEN van, így az elkészitési határidőkről rendelés előtt kérlek érdeklődj!