Fényképes LOVE dalszöveg poszter kollázs köszönő ajándék

3.300Ft5.990Ft

  Választás törlése

Egyedi LOVE betűket körbeölelő fotóposzter a különleges ajándékok szerelmeseinek!
Szereted a zenét? Nemrég voltál a kedveseddel egy koncerten?
Az esküvői táncotokra sokáig készültetek, vagy a titkos csók közben szólalt meg a rádióból a ma már kedvenccé vált dalotok?
Esetleg van a szeretteddel valami igazán meghatározó zeneszámod ami ha felcsendül egymásra gondoltok, vagy közös emléket juttat eszetekbe? Külföldön élő barátaiddal akarod a távolságot csökkenteni virtuálisan? Vagy titkos üzenetet küldenél neki egyedi formában a közös dalotokkal amiről biztosan Te jutsz majd eszébe? Akkor jó helyen jársz! Ez az igazán szívhez szóló különleges formában öntött, 8 db fotóval díszített LOVE feliratot tartalmazó poszter biztosan megdobogtatja az ajándékozott lelkét.
A dalszöveg mellett a hangulatot 8 db kedvenc fotód fogja életre kelteni, hogy a kedvenc pillanataitok is megörökítésre kerüljenek.
Kitűnő ajándék lehet nászajándékba, az első házassági évfordulótokra, Valentin napra, barátságotok jelképeként, hiszen biztos van közös dalotok, vagy amit együtt fütyörésztetek az autóban, diszkóban, a kihalt város utcáin. Szülinapok, névnapok, kerek évfordulók alkalmával is vicces lehet egy rég elfeledett nótát fotóval ötvözni egy frappáns idézet társaságában, vagy szerelmednek átadni egy meghitt romantikus dalra fotózott képet Rólad néhány sor kíséretében. Nászajándékba, vagy koncertélmények után is kiváló memóriafalatka, vagy emlékőrző lehet, hiszen feliratokkal is fel tudod még ruházni az elkészült remekművet.

***
A fényképes poszter elkészítésének feltételei:
– 8 db általad gondosan kiválasztott és megküldött fotó
– Dalszöveg
– Dátum, idézet, Név kitől kapja az ajándékozott, illetve bármi amivel még megfűszereznéd a poszter alsó részét

***
KÉRLEK RENDELÉS ELŐTT FIGYELMESEN OLVASD EL!
Nyomdai nyomtatás minden héten kizárólag PÉNTEKEN történik, az adott héten szerda délig leadott rendelésekre.
A nyomtatott termékek a hét szombati vagy a következő hét hétfői napján kerülnek kiszállításra Magyar Postával, vagy GLS-sel.
A digitális termékek elkészítési határideje 1-2 munkanap. Ennél az opciónál a nyomtatásról Te gondoskodsz, akár több példányban is elő tudod hívni, és a postaköltség feléért ki tudod nyomtatni kis másoldákban, nyomdákban!
Az elkészült terméket utalásod után nagy felbontású JPG/PDF fileként fogom megküldeni az email elérhetőségedre 2 féle méretben (A4/A3).

A keretes termékek kizárólag futárszolgálat általi házhoz szállítással rendelhetők a sérülések elkerülése érdekében.
Magyar Postán keresztül a poszterek a rongálások elkerülés érdekében hengerben kerülnek kiszállításra.

Nyomdai nap minden héten kizárólag PÉNTEKEN van, így az elkészitési határidőkről rendelés előtt kérlek érdeklődj! Keretes terméket méret és súly miatt GLS-sel tudok küldeni. HATÁRIDŐKRŐL ÉRDEKLŐDJ!!!