Fényképes poszter szülinapi montázs kollázs 40, 50, 60

3.990Ft6.990Ft

  Választás törlése

Elmondanád mennyire szereted? Sok-sok gyönyörű fotó készült az esküvőtökön, a szeretteidről, a nyaralásotokról vagy a babátok első évéről? Beszéljenek helyetted a sok-sok gondosan kiválogatott fotók, hiszen ebben a digitális világban már igazi retró ajándéknak számít a kinyomtatott képkocka? Akkor válaszd ezt a férfifej alakú fotókollázst. Letisztult és különleges formája biztos majd sok ember tekintetét fogja magához vonzani. A sok-sok fotóból összeépülő fejformát a TE egyedi gondolataid fogják körbe ölelni. Írd le az érzéseid, tedd oda a közös dalotokat, vagy mondd el neki 100x is, hogy mennyire szereted. A posztert a fotók alatt egy idézettel, névvel, fontos dátummal, vagy a titkotokkal tudod lezárni. Frappáns ajándék lehet nászajándékba, esküvőre,  születésnapokra, nyugdíjba menetelre, osztálytalálkozóra, vagyis minden jeles és különleges alkalomra. A legjobb apuka címet is átadhatod a poszteren keresztül, vagy egy motivációs képet is készíthetsz belőle a fotók és az alanyra illő szavak segítségével. A legjobb fotók méltó helyre kerülhetnének ebben a különleges formájú poszterben, hogy aztán rápillantva mindig visszajuttasson a múlt egy szegletébe. Ne hagyd a fotókat a telefonodba, engedd ki őket, hogy megmutogathassák magukat a virtuális világon kívül is!

***
A fényképes poszter elkészítésének feltételei:
– Minimum 10, maximum 30 db általad gondosan kiválasztott és megküldött fotó
– Dátum, dalszöveg, idézet, vers, illetve bármi amivel a fotókat fűszerezed körbe

***
KÉRLEK RENDELÉS ELŐTT FIGYELMESEN OLVASD EL!
Nyomdai nyomtatás minden héten kizárólag PÉNTEKEN történik, így rendelés előtt célszerű érdeklődni a határidőkről! A nyomtatott termékek a hét szombati (Magyar Posta), vagy a következő hét hétfői napján (futárszolgálat által) kerülnek kiszállításra. A digitális termékek elkészítési határideje a fényképek, adatok beérkezésétől számított 1-3 munkanap. Ennél az opciónál a nyomtatásról Te gondoskodsz.
A keretes termékek kizárólag futárszolgálat általi házhoz szállítással rendelhetők a sérülések elkerülése érdekében. Magyar Postán keresztül a poszterek a rongálások elkerülés érdekében hengerben kerülnek kiszállításra A fényképkeret színe és típusa: fehér, Fiskbo A4, vagy 30×40 cm-es méretekben érhetőek el!

Nyomdai nap minden héten kizárólag PÉNTEKEN van, így az elkészitési határidőkről rendelés előtt kérlek érdeklődj!