100 db fotós fotókollázs, évfordulós poszter

8.800Ft13.000Ft

  Választás törlése

100 db fotós fotókollázs, évfordulós poszter
Rengeteg fénykép készült a nyaralásokon, kirándulásokon, vagy a külföldi utad során? Egy neves alkalomra, kerek évfordulóra, szülinapra keresgéltél pár fotót, ám mégis sok száz  darab került a kezedbe, amely fontos mérföldkövei a múlt szép pillanatainak ? Az esküvőd legfontosabb állomásait helyeznéd keretbe, hogy mindig rá tudj pillantani? Beszéljenek helyetted a gondosan kiválogatott fotók? Esetleg a telefonos képekből szeretnél egy maradandó emlékfalatot készíteni? Akkor válaszd ezt a vidám, és tömény, 100 darab fotóból összeállt fényképes fotókollázst. A montázs közepére idézetet is rakhatsz, vagy egy főfotót, ami Titeket jelképez. Kiváló ajándék lehet nászajándékba, 30., 40., 50., 60., 70. 80. 90., kerek évfordulós születésnapokra, keresztelőre, névnapra, nyugdíjba vonulásra, kerek évfordulókra, legjobb barátnőnek, férj urunknak, barátnőknek, barátunknak, vagyis minden jeles alkalomra. Gyűjtsd össze a fotókat az unokákról, a házi kedvencekről, vagy a családotokról és kerüljenek a fotók a méltó helyükre, hiszen sokkal izgalmasabb kinyomtatva látni őket, mint a telefon tárolójába süllyeszteni a csodás, közös élményeket.

***
A poszter elkészítésének feltétele:
– 100 darab fotó. A fotókat a rendelésed után az email címemre várom, de a visszaigazolásban minden szükséges információt meg fogok küldeni, ami a poszter elkészítéséhez szükséges.

***
KÉRLEK RENDELÉS ELŐTT FIGYELMESEN OLVASD EL, határidőkről érdeklődj!
Nyomdai nyomtatás minden héten kizárólag PÉNTEKEN történik. Hogy az adott hét elhozatalába belefér-e az anyagod a rendelések számától függ, így kérlek ha határidőre kellene a poszter, rendelés előtt ÉRDEKLŐDJ! A nyomtatott termékek A3-as méretig Magyar Postával küldhető, hengerbe csomagolva, postán maradóként. Efeletti méret kizárólag GLS-sel szállítható a méret miatt. A digitális termékek elkészítési határideje a fotók beérkezésétől számított 2-4 munkanap, de túlterheltség esetén, ez módosulhat! Ennél az opciónál a nyomtatásról Te gondoskodsz. Az elkészült terméket utalásod után nagy felbontású JPG/PDF fájlként fogom megküldeni az email elérhetőségedre, az általad kért méretre méretezve 50×70 cm-es méretig bezárólag. Keretes termék kizárólag futárszolgálat általi házhoz szállítással rendelhető a méret és súly miatt. A sérülések elkerülése érdekében Magyar Postán keresztül a poszterek hengerben kerülnek kiszállításra A fényképkeret típusa: Fehér, Fiskbo 30×40 cm-es méret. A képen látható keret és dekoráció csak illusztrációként szolgál, nem képezi a termék részét. Fizetés kizárólag ELŐREUTALÁSSAL. A termék saját szellemi tulajdonom, így másolása tilos! Figyelem!  Az új kata törvényeknek megfelelően cégnek munkát végezni, valamint cégnek számlát kiállítani nem áll módomban, ideértve az egyéni vállalkozót is, ezért EV-s számláról kérlek ne utalj!

Figyelem! 2024. július 23-tól-augusztus 28-áig a műhely nyári szabadság miatt ZÁRVA lesz! A rendelésfelvétel folyamatos,de a termékek szerkesztése csak 2024.08.29-től kezdődik! Rendelés előtt határidőkről MINDIG érdeklődj!