Fényképes szülinapi poszter – Szám forma

3.990Ft6.990Ft

  Választás törlése

Fényképes kerek évfordulós születésnapi poszter 30 éves születésnapra, 40 éves születésnapra, 50 éves születésnapra, 60 éves születésnapra.
Nem csak kerek évfordulókra! Bármilyen számmal kérhető!

Egy igazán frappáns ajándékkal szeretnél készülni a szerettednek? Nem riadsz vissza felkutatni a múltban készült fotókat hogy egy igazán személyre szóló kollázsban fűzd össze őket? Sok-sok gyönyörű fotó készült az esküvőtökön, a külföldi nyaralásotokon, vagy a szeretteidről? Beszéljenek helyetted a gondosan kiválogatott fotók? Esetleg a telefonos képekből szeretnél egy maradandó emlékfalatot készíteni? Akkor válaszd ezt a vidám, fényképes évszámos fotókollázst. Ehhez a poszterhez minimum 20, maximum 40 db fotóra van szükségem. A posztert versikével, idézettel, vagy a személyes gondolataiddal tudod még egyedibbé varázsolni. Ha fekete fehérben szeretnéd, kérheted úgyis, azt a rendeléskor a megjegyzésben jelezheted. Kiváló ajándék lehet kerek évfordulós születésnapokra, arany lakodalomra,  nyugdíjba vonulásra, legjobb barátnőnek, férj urunknak, vagyis minden jeles alkalomra. Gyűjtsd össze a fotókat az unokákról, a házi kedvencekről, vagy a családotokról és kerüljenek a fotók a méltó helyükre, hiszen sokkal izgalmasabb kinyomtatva látni őket, mint a telefon tárolójába süllyeszteni a csodás, közös élményeket. Örökítsd meg egy különleges egyedi poszterben az elmúlt éved, vagy időszakod egy-egy meghatározó pillanatát. A retro fotókról se feledkezzünk meg, hiszen biztosan olyan is a kezedbe tud akadni ha nagyon belemerülsz a válogatásba. Igazán mutatós lehet a mai kor és régmúlt összeolvasztása egy kollázson.

***
A poszter elkészítésének feltétele:
– Minimum 20, maximum 40 db fotó
– Idézetek, feliratok

***

KÉRLEK RENDELÉS ELŐTT FIGYELMESEN OLVASD EL!

Nyomdai nyomtatás minden héten kizárólag PÉNTEKEN történik, így rendelés előtt célszerű érdeklődni a határidőkről! A nyomtatott termékek a hét szombati (Magyar Posta), vagy a következő hét hétfői napján (futárszolgálat által) kerülnek kiszállításra. A digitális termékek elkészítési határideje a fényképek, adatok beérkezésétől számított 1-3 munkanap. Ennél az opciónál a nyomtatásról Te gondoskodsz.

A keretes termékek kizárólag futárszolgálat általi házhoz szállítással rendelhetők a sérülések elkerülése érdekében. Magyar Postán keresztül a poszterek a rongálások elkerülés érdekében hengerben kerülnek kiszállításra A fényképkeret színe és típusa: fehér, Fiskbo A4, vagy 30×40 cm-es méretekben érhetőek el!

 

Nyomdai nap minden héten kizárólag PÉNTEKEN van, így az elkészitési határidőkről rendelés előtt kérlek érdeklődj!