Fényképes poszter 40 éves születésnap, kerek évforduló

3.990Ft6.990Ft

  Választás törlése

Fényképes kerek évfordulós születésnapi poszter 30 éves születésnapra, 40 éves születésnapra, 50 éves születésnapra, 60 éves születésnapra.

Egy igazán frappáns ajándékkal szeretnél készülni a szerettednek? Nem riadsz vissza felkutatni a múltban készült fotókat hogy egy igazán személyre szóló kollázsban füzd össze őket? Sok-sok gyönyörű fotó készült az esküvőtökön, a külföldi nyaralásotokon, vagy a szeretteidről? Beszéljenek helyetted a gondosan kiválogatott fotók? Esetleg a telefonos képekből szeretnél egy maradandó emlékfalatot készíteni? Akkor válaszd ezt a vidám, fényképes évszámos fotókollázst. Ehhez a poszterhez minimum 24, maximum 48 db fotóra van szükségem. A posztert versikével, idézettel, vagy a személyes gondolataiddal tudod még egyedibbé varázsolni. Ha fekete fehérben szeretnéd, kérheted úgyis, azt a rendeléskor a megjegyzésben jelezheted. Kiváló ajándék lehet kerek évfordulós születésnapokra, arany lakodalomra,  nyugdíjba vonulásra, legjobb barátnőnek, férj urunknak, vagyis minden jeles alkalomra. Gyűjtsd össze a fotókat az unokákról, a házi kedvencekről, vagy a családotokról és kerüljenek a fotók a méltó helyükre, hiszen sokkal izgalmasabb kinyomtatva látni őket, mint a telefon tárolójába süllyeszteni a csodás, közös élményeket. Örökítsd meg egy különleges egyedi poszterben az elmúlt éved, vagy időszakod egy-egy meghatározó pillanatát. A retro fotókról se feledkezzünk meg, hiszen biztosan olyan is a kezedbe tud akadni ha nagyon belemerülsz a válogatásba. Igazán mutatós lehet a mai kor és régmúlt összeolvasztása egy kollázson.

***
A poszter elkészítésének feltétele:
– Minimum 24, maximum 30 db fotó
– Idézetek, feliratok
Figyelem! Fotókat kronológiai sorrendben berakni NEM tudok, az ivek és a számok különböző elhelyezkedései miatt!

***

KÉRLEK RENDELÉS ELŐTT FIGYELMESEN OLVASD EL!

Nyomdai nyomtatás minden héten kizárólag PÉNTEKEN történik, így rendelés előtt célszerű érdeklődni a határidőkről! A nyomtatott termékek a hét szombati (Magyar Posta), vagy a következő hét hétfői napján (futárszolgálat által) kerülnek kiszállításra. A digitális termékek elkészítési határideje a fényképek, adatok beérkezésétől számított 1-3 munkanap. Ennél az opciónál a nyomtatásról Te gondoskodsz.

A keretes termékek kizárólag futárszolgálat általi házhoz szállítással rendelhetők a sérülések elkerülése érdekében. Magyar Postán keresztül a poszterek a rongálások elkerülés érdekében hengerben kerülnek kiszállításra A fényképkeret színe és típusa: fehér, Fiskbo A4, vagy 30×40 cm-es méretekben érhetőek el.

Nyomdai nap minden héten kizárólag PÉNTEKEN van, így az elkészitési határidőkről rendelés előtt kérlek érdeklődj! Keretes terméket méret és súly miatt GLS-sel tudok küldeni. HATÁRIDŐKRŐL ÉRDEKLŐDJ!!!